Маркови мъжки тениски са били и ще бъдат най-предпочитаната мъжка дреха. Те са изключително добър избор за облекло за почти всеки повод и ситуация. Поради комфорта и разнообразието, което предлагат, са подходящи за горещите летни месеци. Това е и причината повечето мъже да притежават значително по-голямо количество маркови мъжки тениски от други дрехи в гардероба си. За направата на качествени и оригинални дрехи се използват многообразни кройки, цветове, етикети и материали за довършителна дейност.

Различните кройки тениски са предназначени за различни дейности. Така може да изберем удължена тениска с широко деколте и навити ръкави за по-топлите летни дни, близо до плажа. А вечер можем да облечем мъжка тениска с яка за малко по-спретната визия. По-често я наричаме поло-тениска и е перфектно решение в съчетание с дънки или къси панталони. При различните артикули ще забележите, че има промяна в дължината и ширината на ръкавите. Все пак е добре да се съобразим с някои основни правила при носенето на мъжка тениска. ВИЖ ТУК

След като се запознахме с основните принципи за стоене на тениската по рамена, бицепси, гръден кош, дължина и така нататък е време да поговорим за основните разлики в материите.

Най-често предпочитаната материя е за мъжки тениски е 100% памук.

Причините са:

  • Не създава дразнене на по-деликатен тип кожа, което може да причини сърбеж и обрив в някои случаи.
  • Държи максимално прохладно в горещите дни, а през зимата има свойствата да задържа повече топлина от полиестерните материи.
  • Стои естествено и придава изключителен комфорт при носене.
  • Съчетава се с почти всеки вид и тип материя, което ги прави незаменими в гардероба на всеки мъж.

Във втора част на статията ще поговорим за останалите видове материи и кройки. защото марковите мъжки тениски са били и ще бъдат неизменна част от всеки мъжки стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.