Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Тениски

Показване на 1–40 от 135 резултата

Мъжка тениска Patence

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска от пениран висококачествен памук. Състав: 100% памук. Класическа кройка с щампа в предната част. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Real is Rare

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с класическа кройка и щампа на гърба. Състав: 100% памук / Цвят: черен. Кръгло деколте и стандартна дължина.

Мъжка тениска FLR One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с класическа кройка и щампа на гърдите. Състав: 100% памук. Цветна щампа от екологични бои на водна основа. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска One Hundred V.02

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с щампа на гърдите. Състав: 100% пениран памук. Стандартна кройка с кръгло деколте и къси ръкави. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска One Hundred

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяка тениска с щампа на гърдите. Класическа кройка от мека памучна материя. Състав: 100% памук. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Hidden One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с щампа на гърдите, класическа кройка и кръгло деколте. Мека памучна материя с лека еластичност, която позволява максимална свобода на движението.

Мъжка тениска FRML One

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяка тениска с щампа ONE на гърдите. Стандартна кройка, леко вталяване в талията и кръгло деколте. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Color One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с цветна щампа на гърдите. Стандартна кройка, кръгло деколте и къси ръкави. Състав: 100% памук.

Мъжка тениска Classic One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска. Класически "flagman" модел на марката. Стандартна кройка, кръгло деколте и 100% памучна материя. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Cash is King

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска със стандартна кройка, изработена от пениран висококачествен памук. Кръгло деколте и стандартна дължина на ръкавите. Щампа на гърдите.

Мъжка тениска Rainbow One

34,90лв. с ДДС
Мъжка черна памучна тениска с класическа кройка и кръгло еластично деколте. Цветна щампа на гърдите изработена от екологични бои на водна основа.

Мъжка тениска Classics Red

44,90лв. с ДДС
Мъжка червена тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бяла щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска ABS One

37,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска от пениран памук. Състав: 100% памук. Класическа кройка с пренавити ръкави. Голяма щампа на гърба и малко лого на гърдата. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Stripe Logo Tee

31,99лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска с жълто дизайнерско лого на гърдите. Широко деколте с жив разрез, малък бродиран етикет и класическа кройка.

Мъжка тениска Sand One

44,90лв. с ДДС
Мъжка бежова тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бяла щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка Тениска Tactics One

39,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с кръгло еластично деколте, изработена от пениран памук. Нов лимитиран продукт от колекция Solaris by One.

Мъжка тениска Khaki Classics

44,90лв. с ДДС
Мъжка зелена тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бежова щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска High Stakes

31,99лв. с ДДС
Животът е игра от важни решения, в която трябва да се впуснеш. Направи го с новата черна тениска от 100% пениран памук, широко деколте и класическа кройка. “High-Stakes” е продукт от лимитирана колекция дрехи на 1inmind.

Мъжка тениска Ultimate Core

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с класическа кройка и кръгло деколте. Щампа на гърдите. Част от колекцич Silent "Moves. Loud Results." Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Gof One

36,90лв. с ДДС
Мъжка тениска с пренавит ръкав и голяма "half-tone" щампа на гърба. Стандартна кройка с кръгло деколте изработена от 100% мек пениран памук. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Electric One

44,90лв. с ДДС
Мъжка оранжева тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Черна щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска Classic White

44,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Стандартна дължина и кръгло деколте. Малък бродиран етикет и щампа на гърдите. Ръкавите могат да се навиват.

Мъжка тениска Lbr One

36,90лв. с ДДС
Мъжка тениска с кръгло деколте и къси ръкави. Стандартна кройка и дължина на ръкавите. Голяма щампа на гърба и изчистена предна страна. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Box One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска със стандратна кройка и щампа на гърдите. Състав: 100% памук. Нормална дължина на ръкавите. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Classic Black

44,90лв. с ДДС
Мъжка тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Създадена за максимална свобода на движението. Кръгло деколте, малък бродиран етикет и щампа на гърдите.

Мъжка тениска BS One

44,90лв. с ДДС
Мъжка вишнево червена тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бяла щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска Make Money

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с голяма щампа на гърба и гърдата. Състав: 100% пениран памук. Стандартна кройка с нормална дължина на ръкавите. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Stairs to Heaven

36,90лв. с ДДС
Мъжка тениска "Stairs to Heaven" е част от най-новата колекция на 1INMIND. Класическа кройка с голяма half-tone щампа на гърба и малка щампа на гърдата. Състав: 100% памук.

Мъжка тениска YP One

44,90лв. с ДДС
Мъжка жълта тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Лилава щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска Herbs Tee

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска с щампа на гърба и гърдата. Класическа кройка със стандартна дължина и ширина на ръкавите. Състав: 100% памук.

Мъжка тениска Triple One

32,99лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска със стандартно, обло деколте. Използваната основна материя е 100% висококачествен памук. Стандартна дължина и ширина на ръкавите. Качествен печат на гърдите.

Мъжка тениска T-Map

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска от пениран висококачествен памук. Класическа кройка с пренавити ръкави. Щампа на гърба и изчистена предна част.

Мъжка тениска HUE

31,99лв. с ДДС
Вкарай свежест в ежедневието си с бяла мъжка тениска „HUE“. Стандартно деколте с ластик. Класическа кройка и нормални ръкави. 100% висококачествен памук и щампа на гърдите.

Мъжка тениска Crypto Art by One

32,99лв. с ДДС
Мъжка тениска Crypto Art е продукт от лимитирана серия. Тениската е с класическа кройка с кръгло деколте и е изработена от 100% пениран памук.

Мъжка тениска Mr. Croc

32,99лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с щампа на гърба и гърдата. Изработена от висококачествен пениран памук. Класическа кройка. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска One Net

31,99лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска от чист памук. Класическа кройка и дължина. Щампа на гърдите, бродиран етикет и обло бие. Подходяща за всякакви случаи.

Мъжка тениска Mona Vol.02

36,90лв. с ДДС
Тениска с класическа кройка. Дължината и ширината на ръкавите е стандартна. Обло деколте и голям печат на гърдите – Mona vol.02. Вкарайте свежест и разнообразие в гардероба си с лимитираните продукти на 1inmind.

Мъжка тениска Disobey

32,99лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска от чист памук със единични ръкави и обло свободно деколте. Свеж принт на гърдите и бродиран етикет в долната предна част на тениската.

Мъжка тениска POSH

32,99лв. с ДДС
Бъди различен с новия модел мъжка тениска на 1INMIND - “POSH”. Продуктът е изработен от 100% памук, като деколтето е стандартно и е направено със щрих за по-висока издръжливост при разпъване.

Мъжка тениска LGO vol.02

36,90лв. с ДДС
LGO vol.02 е черна мъжка тениска от 100% памук. Всички материали са от най-високо качество. Продуктът има голям печат на гърдите. Част от новата серия продукти на 1inmind – SM.LR.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ТЕНИСКИ ЗА МЪЖЕ С НАДПИСИ И ЩАМПИ. АКО ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ТЕНИСКИ ОТ ПАМУК, МОЖЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ ТУК ОТ 1INMIND

Онлайн магазин 1 INMIND ти предлага най-доброто от света на качествените мъжки тениски с надпис. Независимо дали търсиш тениски с надпис, които да отвяват шапки или пък тениски с щампи, които приковават вниманието, тук е твоето място. Всички мъжки тениски, които предлагаме, са изработени от перфектното съотношение между памук и еластан. Консистенцията на плата и кройката ги прави удобни за ежедневно носене.

Предлаганите от нас мъжки тениски с щампи са подбрана и лимитирана селекция и няма да те разочароват. Изображенията са перфектни и те отличават от безличната тълпа. С тях изпращаш послание на всички наоколо за какво става въпрос. Разчитай на тези мъжки тениски с щампи. Качеството на изработка е на много високо ниво, някои от тях са изцяло ръчно направени, което ги прави още по-специални.

Нашите мъжки тениски с надпис провокират. Със сигурност никой около теб няма да остане без реакция на големите и дръзки надписи. Можеш и сам да провериш. Доставката е безплатна, ако поръчката е над 100 лв. така че, можеш да си пазаруваш мъжки тениски с надпис на воля. Колкото повече, толкова по-добре. С изгодните условия в нашия магазин ти се подготвяш за битката на стила, която се води всеки ден в квартала. Възползвай се и рулирай, където и да си!

Където и да гърмиш с нашите мъжки тениски с надпис, едно е сигурно, те винаги ще са на мода. Техният стил е непреходен. Като римите на любимия артист. Подходящи са както за всекидневно обличане, така и за фестивали, университета и работата.

Разгледай богатото ни портфолио от мъжки тениски с надпис или с щампа, провери дали има намаления и кои са най- продаваните модели . Може да разчиташ mainstream вкуса, но защо да не удариш и нещо  по-нишово. Защото в уникалния ти избор се крие силата на стила и само така се прави бранд.