Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Тениски

Показване на 1–40 от 138 резултата

Мъжка тениска Magic Fantas

36,99лв. с ДДС
Мъжка черна тениска Magic Fantasy с голяма AI щампа на гърба и гърдата. Състав: 100% пениран памук. Стандартна кройка с нормална дължина на ръкавите. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Rose One

39,99лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска Rose One със стандартна кройка, кръгло деколте и щампа на гърба и гърдата. Състав: 100% пениран памук. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска OCT One

36,99лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска OCT One със стандартна кройка, кръгло деколте и щампа на гърба и гърдата. Състав: 100% пениран памук. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка Тениска Khaki Tee Box

39,90лв. с ДДС
"Кhaki Tee Box" е мъжка тениска с минималистична визия, съчетаваща лека материя от висококачествен памук и свободна кройка с широко, обло деколте. В долната си част тениската има бродиран етикет.

Мъжка тениска Make Money

39,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с голяма щампа на гърба и гърдата. Състав: 100% пениран памук. Стандартна кройка с нормална дължина на ръкавите. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка Тениска God Hand

39,90лв. с ДДС
Мъжка тениска вдъхновена и преекспонирана от известната картина на Микеланджело „Създаването на Адам“. Класическа кройка от колекция Still Standing.

Мъжка тениска Cash is King

39,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска със стандартна кройка, изработена от пениран висококачествен памук. Кръгло деколте и стандартна дължина на ръкавите. Щампа на гърдите.

Мъжка Тениска Tactics One

39,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с кръгло еластично деколте, изработена от пениран памук. Нов лимитиран продукт от колекция Solaris by One.

Мъжка тениска С Нами Бог x Lombart

39,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска от 100% висококачествен памук. Щампа на гърба и гърдата. Класическа кройка с обло деколте. Графичният дизайн е плод от съвместната работа на Lombart и екипа на 1inmind.

Мъжка тениска Hidden One

34,99лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с щампа на гърдите, класическа кройка и кръгло деколте. Мека памучна материя с лека еластичност, която позволява максимална свобода на движението.

Мъжка Тениска Пари

39,90лв. с ДДС
Мъжка тениска ПАРИ е най-продавния модел за 2019/2020. Топ продукт с щампа на гърба и лого в предната си част. Памучна материя и класическа кройка. Премиум серия

Мъжка тениска LGO vol.02

39,90лв. с ДДС
LGO vol.02 е черна мъжка тениска от 100% памук. Всички материали са от най-високо качество. Продуктът има голям печат на гърдите. Част от новата серия продукти на 1inmind – SM.LR.

Мъжка Тениска Crystal One

39,90лв. с ДДС
Мъжка тениска с черно кристално лого ONE на гърдите. Класическа кройка с леко удължение в талията. Бродиран етикет в долната част. Premium продукт.

Мъжка тениска One Hundred V.02

36,99лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с щампа на гърдите. Състав: 100% пениран памук. Стандартна кройка с кръгло деколте и къси ръкави. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска One Hundred

39,90лв. с ДДС
Мъжка бяка тениска с щампа на гърдите. Класическа кройка от мека памучна материя. Състав: 100% памук. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска High Stakes

36,90лв. с ДДС
Животът е игра от важни решения, в която трябва да се впуснеш. Направи го с новата черна тениска от 100% пениран памук, широко деколте и класическа кройка. “High-Stakes” е продукт от лимитирана колекция дрехи на 1inmind.

Мъжка Тениска Classics V.03

36,00лв. с ДДС
Мъжка тениска от класиките на бранда. Луксозен маслинено зелен цвят и малко гумирано бокс лого ONE в предната част. Широко декуолте и стандартна кройка.

Мъжка тениска Skull King

36,90лв. с ДДС
Мъжка тениска изработена от висококачествена памучна материя. Класическа кройка и широко кръгло деколте. Стандартна дължина на ръкавите. Щампа на гърдите.

Мъжка Тениска Welcome to Mars

36,00лв. с ДДС
Мъжка тениска „Добре дошли на Марс“ е изработена от мека памучна материя. Голяма щампа на гърба и лого на гърдите. Топ продукт от последната колекция.

Мъжка тениска Legends Tee

36,90лв. с ДДС
Този продукт ще впечатли с минималистична визия и изключителен комфорт при носене. Използваната материя е 100% пениран памук, а на гърба ще откриете и замисъла – The wave of legends. Лимитиран продукт от 1inmind.

Мъжка тениска Paradigm White

34,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска произведена от висококачествен пениран памук. Класическа кройка с черно гумирано бокс лого на гърдата. Класическо кръгло деколте и малък етикет One.

Мъжка тениска ABS One

37,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска от пениран памук. Състав: 100% памук. Класическа кройка с пренавити ръкави. Голяма щампа на гърба и малко лого на гърдата. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка Тениска L-one

36,00лв. с ДДС
Мъжка тениска с диагонално лого ONE напечатано по цялата дължина. Широко деколте, класическа дължина на ръкавите и стандартна кройка.

Мъжка тениска Herbs Tee

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска с щампа на гърба и гърдата. Класическа кройка със стандартна дължина и ширина на ръкавите. Състав: 100% памук.

Мъжка тениска Dirty Money x Lombart

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска с щампа на гърдата и гърба. Произведена от 100% пениран памук. Класическа кройка и кръгло деколте. Продукт от лимитирана серия. Съвместна колаборация с @lombartcreativelab.

Мъжка тениска HUE

36,90лв. с ДДС
Вкарай свежест в ежедневието си с бяла мъжка тениска „HUE“. Стандартно деколте с ластик. Класическа кройка и нормални ръкави. 100% висококачествен памук и щампа на гърдите.

Мъжка Тениска Red One

36,00лв. с ДДС
Мъжка оригинална тениска 1INMIND, с класическо червено/бяло ONE лого на гърдите. Памучна материя и класическа кройка с кръгло деколте. Най-продаван продукт!

Мъжка тениска Gof One

36,90лв. с ДДС
Мъжка тениска с пренавит ръкав и голяма "half-tone" щампа на гърба. Стандартна кройка с кръгло деколте изработена от 100% мек пениран памук. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Real is Rare

34,99лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с класическа кройка и щампа на гърба. Състав: 100% памук / Цвят: черен. Кръгло деколте и стандартна дължина.

Мъжка тениска FLR One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с класическа кройка и щампа на гърдите. Състав: 100% памук. Цветна щампа от екологични бои на водна основа. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска FRML One

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяка тениска с щампа ONE на гърдите. Стандартна кройка, леко вталяване в талията и кръгло деколте. Продукт от лимитирана серия.

Мъжка тениска Color One

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с цветна щампа на гърдите. Стандартна кройка, кръгло деколте и къси ръкави. Състав: 100% памук.

Мъжка тениска Classic One

34,99лв. с ДДС
Мъжка черна тениска. Класически "flagman" модел на марката. Стандартна кройка, кръгло деколте и 100% памучна материя. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Rainbow One

34,99лв. с ДДС
Мъжка черна памучна тениска с класическа кройка и кръгло еластично деколте. Цветна щампа на гърдите изработена от екологични бои на водна основа.

Мъжка тениска Classics Red

44,90лв. с ДДС
Мъжка червена тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бяла щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска Stripe Logo Tee

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска с жълто дизайнерско лого на гърдите. Широко деколте с жив разрез, малък бродиран етикет и класическа кройка.

Мъжка тениска Sand One

44,90лв. с ДДС
Мъжка бежова тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бяла щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска Patence

36,90лв. с ДДС
Мъжка бяла тениска от пениран висококачествен памук. Състав: 100% памук. Класическа кройка с щампа в предната част. Продукт от лимитирана серия!

Мъжка тениска Khaki Classics

44,90лв. с ДДС
Мъжка зелена тениска със свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бежова щампа на гърдите, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжка тениска Ultimate Core

36,90лв. с ДДС
Мъжка черна тениска с класическа кройка и кръгло деколте. Щампа на гърдите. Част от колекцич Silent "Moves. Loud Results." Продукт от лимитирана серия.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ТЕНИСКИ ЗА МЪЖЕ С НАДПИСИ И ЩАМПИ. АКО ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ТЕНИСКИ ОТ ПАМУК, МОЖЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ ТУК ОТ 1INMIND

Онлайн магазин 1 INMIND ти предлага най-доброто от света на качествените мъжки тениски с надпис. Независимо дали търсиш тениски с надпис, които да отвяват шапки или пък тениски с щампи, които приковават вниманието, тук е твоето място. Всички мъжки тениски, които предлагаме, са изработени от перфектното съотношение между памук и еластан. Консистенцията на плата и кройката ги прави удобни за ежедневно носене.

Предлаганите от нас мъжки тениски с щампи са подбрана и лимитирана селекция и няма да те разочароват. Изображенията са перфектни и те отличават от безличната тълпа. С тях изпращаш послание на всички наоколо за какво става въпрос. Разчитай на тези мъжки тениски с щампи. Качеството на изработка е на много високо ниво, някои от тях са изцяло ръчно направени, което ги прави още по-специални.

Нашите мъжки тениски с надпис провокират. Със сигурност никой около теб няма да остане без реакция на големите и дръзки надписи. Можеш и сам да провериш. Доставката е безплатна, ако поръчката е над 100 лв. така че, можеш да си пазаруваш мъжки тениски с надпис на воля. Колкото повече, толкова по-добре. С изгодните условия в нашия магазин ти се подготвяш за битката на стила, която се води всеки ден в квартала. Възползвай се и рулирай, където и да си!

Където и да гърмиш с нашите мъжки тениски с надпис, едно е сигурно, те винаги ще са на мода. Техният стил е непреходен. Като римите на любимия артист. Подходящи са както за всекидневно обличане, така и за фестивали, университета и работата.

Разгледай богатото ни портфолио от мъжки тениски с надпис или с щампа, провери дали има намаления и кои са най- продаваните модели . Може да разчиташ mainstream вкуса, но защо да не удариш и нещо  по-нишово. Защото в уникалния ти избор се крие силата на стила и само така се прави бранд.