Начало » Дамски Дрехи

Показване на 17 резултата

Пазарувай онлайн лимитирани дрехи за жени

Нашите нови модели налагат тенденции и стандарти, различни от масовата конфекция. При нас ще пазаруваш дамски дрехи, с разработени платове от най-високо качество. Открий женски тениски с широко деколте или стандартно такова. Някои от летните модели предлагат скъсен ръкав за максимален комфорт в горещите летни дни. В официалния сайт на 1inmind ще намериш летни и по-връхни дрехи с различни кройки и дизайни. За някои модели е заложено по-свободно стоене, позволяващо свобода на движенията. В различни случаи и съчетания може да комбинираш с по-лека блуза или тениска под  основната дрехата.

Разгледай нашите оригинални и лимитирани дамски дрехи с неповторима визия

Кройките са различни и се отличават с нестандартна и изключително удобна кройка. В нашия сайт ще намериш винаги актуални и интересни принтове, създадени с висококачествени технологии на печат. Носенето им ще придаде по небрежен, но в същото време и уникален стил на цялостното облекло. Възможностите за комбинация на нашите дамските дрехи е безгранична. Съчетайте дамски суичър с „Slim Fit“ долница или спортен клин. Изчистените блузи са подходящи за по-елегантна визия.

Всички връхни дрехи са създадени, за да пазят притежателите си от лошите външни климатични условия. Използваните материи са разнообразни. Компанията ползва доказания във времето и изключително качествен пениран памук за по-леките дамски модели. За връхни дрехи се използват материи с различни примеси. Целта е да се постигне перфектен баланс между кройка, здравина на дрехата и удобство при носене. Ето защо нашите дизайнери и технолози са подбрали двуконечни и триконечни вати с различни примеси.

За всеки продукт е описан начин на поддържане и съхранение, за максимално запазване качеството на материите. За всички дамски дрехи са направени тестове и анализи на различните технологии на печат. Целта е запазването на цветовете, както и целостта на щампата. Обърнете внимание на „инструкциите за пране“. Виж женски дрехи от 1inmind тук.