Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Къси Панталони

Показване на 39 резултата

Мъжки къси панталони DTS

69,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с класическа кройка от плътна релефна материя. Дължина до коляното, която може да се коригира с цел допълнително скъсяване и леко стесняване.  Задни и странични джобове, и бродерия.

Мъжки къси панталони Orange Half

64,99лв. с ДДС
Мъжки двуцветни къси панталони с диагонални шевове и черно brandmark лого. Цвят: оранжево/черно. Стандартна кройка с дължина над коляното, която може да се регулира с допълнително подгъване.

Мъжки къси панталони SNK

69,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с класическа кройка от еластичен кашмир. Дължина до коляното, която може да се коригира с цел допълнително скъсяване и леко стесняване.  Задни и странични джобове, и бродерия.

Мъжки къси панталони MXC One

69,90лв. с ДДС
Мъжки черни къси панталони с релефна текстура и еластична материя. Дължина до коляното, която може да се коригира допълнително с пренавиване. Странични джобове, ластика на талията и вързанки. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки къси панталони White Snake

69,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с класическа кройка от еластичен кашмир. Дължина до коляното, която може да се коригира с цел допълнително скъсяване и леко стесняване.  Задни и странични джобове, и бродерия.

Мъжки къси панталони Grey One V.02

49,90лв. с ДДС
Мъжки сиви къси пантално изработени от мека и леко еластична материя. Странични джобове, малък етикет, и вързанки с лого One. Дължина над коляното с възможност за допълнително пренавиване.

Мъжки къси панталони Bubble One

49,90лв. с ДДС
Мъжки бели къси панталони изработени от мека и приятна материя. Плат с текстура на малки кръгчета, страничен етикет и вързанки с лого One. Дължина над коляното и опция да се навиват допълнително. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки къси панталони Black Classics

49,90лв. с ДДС
Мъжки класически черни къси панталони от лека и еластична памучна материя за максимален комфорт. Стандартна кройка с дължина над коляното. Малък бродиран етикет и лого на левия крачол.

Мъжки къси панталони BW One

49,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с бял акцент на левия крачол. Стандартна кройка с дължина над коляното. Ластик на талията, вързанки, странични джобове и малък бродиран етикет. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Red Classics V.02

46,90лв. с ДДС
Мъжки червени къси гащи с леко стеснена кройка в коляното. Странични джобове и ластик на талията. Вързанки с пластмасови стопери. Продук от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Electric One

46,90лв. с ДДС
Мъжки оранжеви къси панталони с класическа кройка и дължина над коляното. Черно лого One на левия крачол. Странични джобове, ластик на талията и вързанки. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Box One

49,90лв. с ДДС
Мъжки черни къси панталони от лек и еластичен плат, който позволява максимална свобода на движението. Ластик на талията, вързанки, бродиран етикети и малко лого на левия крачол.

Мъжки къси панталони OG One

64,99лв. с ДДС
Мъжки двуцветни къси панталони с диагонални шевове. Цвят: оранжево/черно. Стандартна кройка с дължина над коляното, която може да се регулира с допълнително подгъване.

Мъжки къси панталони White One

44,90лв. с ДДС
Мъжки бели къси панталони с малък бродиран етикет и лого на левия крачол. Продукт от лимитирана серия. Стандартна кройка с дължина над коляното. Странични джобове и ластик на талията.

Мъжки къси панталони Safari V.02

39,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с различни цветове на крачолите. Стандартна кройка с дължина над коляното. Ластик на талията, вързанки с пластмасови стопери и малък бродиран етикет.

Мъжки къси панталони Sand Box One

39,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони със стандартна кройка и дължина над коляното, която може допълнително да се регулира с подгъване. Ластик на талията и вързанки. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Khaki Black Box Logo

44,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с гумирано лого One. Класическа кройка, лека материя, ластик на талията и дебели вързанки. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Sand One

44,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони със стандартна кройка изработени от лека и еластична материя за максимална свобода на движението. Бяло лого One на левия крачол. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Khaki One V.02

56,90лв. с ДДС
Мъжки летни къси панталони, изработени от лека и еластична материя за максимално удобство. Класическа кройка с дължина над коляното, която може да се регулира с навиване на крачолите.

Мъжки къси панталони Safari One

61,90лв. с ДДС
Мъжки летни къси панталони с бежов акцент и лого на левия крачол. Стандартна кройка над коляното. Ластик на талията, странични джобове и вързанки с пластмасов стопер. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Khaki One

44,90лв. с ДДС
Мъжки двуцветни къси пантални със стандартна кройка и дължина над коляното. Ластик на талията, вързанки с пластмасови стопери и странични джобове.

Мъжки къси панталони BS One

39,90лв. с ДДС
Мъжки вишнево червени къси панталони със стандартна кройка над коляното. Малко лого на левия крачол, странични джобове, малък бродиран етикет и вързанки с пластмасови стопери.

Мъжки къси панталони Diagonal

46,90лв. с ДДС
Мъжки летни къси панталони с класическа кройка с дължина над коляното. Двуцветни с диагонални шевове, странични джобове, ластик на талията и вързанки с пластмасови стопери.

Мъжки къси панталони BR One

46,90лв. с ДДС
Мъжки летни къси панталони с различни крачоли в червен и черен цвят. Класическа кройка с дължина над коляното, която може да се регулира с навиване. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Royal One

36,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони от два цвята със стандартна кройка и дължина над коляното. Странични джобове, малко лого и ластик на талията. Продук от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони YP One

44,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с класическа кройка и лилаво лого на левия крачол. Дължина над коляното, която допълнително може да се регулира с подвиване. Модел от колекция Silent Moves. Loud Results.

Мъжки къси панталони Hidden x ONE

62,90лв. с ДДС
Това лято можеш да станеш един от нас. Черни къси, спортни панталони от колаборацията между Hidden Beach Bar и 1INMIND. Свободна кройка и специално подбрана материя от 100% памук. Този продукт е подходящ за горещите летни дни.

Мъжки къси панталони Diverse Police

62,90лв. с ДДС
Новите спортни къси панталони на Diversе са изработени от 100% памучна фелпа. Материята е специално пригодена за топлите летни дни, а кройката позволява свобода на движението. Фиксирани странични джобове. Към този продукт може да намерите тениска POLICE от колаборацията ONE x Diverse by Dim4ou.

Мъжки спортни къси панталони F-One

44,90лв. с ДДС
Мъжки черни къси панталони с гумирано класическо лого. Странични джобове, ластик на талията и дебели вързанки. Дължина над коляното.

Мъжки къси панталони Y-ONE

44,90лв. с ДДС
Мъжки жълти къси панталони с гумирано класическо лого. Странични джобове, ластик на талията и вързанки с пластмасов накрайник. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки къси панталони Grey One

44,90лв. с ДДС
Мъжки сиви къси панталони с гумирано класическо лого. Странични джобове, ластик на талията и вързанки с пластмасов накрайник. Класическа кройка.

Мъжки къси панталони Buff One

39,99лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с леко паднало дъно и вталени крачоли. Изработени от леко еластичен габардин за максимален комфорт и удобство.

Мъжки къси панталони Sepia One

44,99лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с леко паднало дъно и вталени крачоли. Изработени от 100% памучен габардин. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки къси панталони Camo Denim Limited

84,90лв. с ДДС
Мъжки къси дънки с камуфлажен десен от лимитирана серия. Силно еластичен модел за максимално удобство. Леко паднало дъно и дължина над коляното.

Мъжки къси панталони Raw Denim

49,99лв. с ДДС
Мъжки къси дънки от еластичен деним създадени за максимален комфорт и удобство. Кройката е създадена с леко паднало дъно, а дължината е над коляното.

Мъжки къси панталони Sky Blue Denim

49,99лв. с ДДС
Мъжки къси дънки от еластичен деним създадени за максимален комфорт и удобство. Дължината достига над коляното. Могат да се носят навити.

Мъжки къси панталони Classics One

49,99лв. с ДДС
Мъжки черни къси панталони с гумирано класическо лого. Странични джобове, ластик на талията и дебели вързанки. Дължина над коляното.

Мъжки къси панталони Khaki Summer

49,99лв. с ДДС
Мъжки къси панталони с класическа кройка и дължина над коляното. Ластик на талията и дебели вързанки. Странични джобове и бяло бокс лого.

Мъжки къси панталони Black Denim

69,90лв. с ДДС
Мъжки къси панталони от разтеглив деним за максимален комфорт по време на носене. Дължината достига над коляното и могат да бъдат навити.

Мъжки къси панталони с разнообразие от цветове и модели от 1INMIND

Мъжки къси панталони за лятото от 1INMIND. Удобни и стилни, създадени с внимание към детайла. Подходящи за ежедневно носене и спорт. Моделите са разработени за да бъдат максимално удобни и практични. Ако търсите качествени продукти може да ги намерите тук. Всички панталони имат ластик на талията, широки вързанки и странични джобове. Материите са памучни и леки. Всички дължини стигат над коляното. Любима дреха на всички мъже и предпочитан продукт за топлите месеци.

Различните в цветовете дават възможност за правилен подбор на аутфита и разнообразна визия. Оснвните цветове са черно, червено синьо и маслинено зелено. Знаете ли, че в миналото късите панталони са били официално облекло. Важно е да прецените подходящата среда за носене на този продукт. Късите гащи, които не са предназначени за спорт трябва да бъдат с няколко сантиметра над коляното.

Нашите къси панталони не са впити в бедрата.

Нашата линия има свободна кройка. Всички модели имат гумирана щампа. Материалите са двукончена вата и деним. Предимството на тези материи е, че те са еластични и леки. Предотвратяват спарването и изпотяването. Изключително високо качество на изработката. Всички панталони имат малък бродиран етикет от вътрешната част. Моля следвайте инструкциите за пране за да запазите дрехите си максимално дълго. Доставката на всички дрехи става в рамките на няколко дни. Ако направите поръчка на стойност 200,00 лв доставката е безплатна. Ако искате качествена дреха не се колебайте. Този бранд е гаранция за качество. Този продукт може да бъде окомплектован с някой от нашите тениски, като спортен екип.

Всички продукти са произведени в лимитирана серия до изчерпване. Всеки продукт може да бъде върнат или заменен в рамките на 14 дни след получаване. За допълнителни въпроси може да ни пишете или да се свържете с нас на съответните телефони по-долу в контактите.