Начало » Дамски Дрехи

Показване на 1–40 от 90 резултата

Дамски къси панталони Black Classics

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Black Classics са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони BS One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони BS One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Khaki One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Khaki One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Orange One

44,99лв.54,90лв. с ДДС
Дамските къси панталони ONE Orange са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко черно лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Red One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Red One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Sand One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Sand One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Yellow One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Yellow One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски спортен екип Black Classics

124,90лв. с ДДС
Дамски черен спортен екип съставен от скъсен суичър и долнище с висока талия. Гумирано "brandmark" лого на гърдите и левия джоб. Мека памучна и еластична материя.

Дамски спортен екип Classics Blvck

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип Classics Blvck е продукт от последната колекция "Silent Moves. Loud Results.". Съставен е от свободно долнище с леко вталяване в глезена и суичър с паднало рамо. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Color One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип "Color One" е съставен от скъсен суичър и долнище с висока талия. Свободна кройка с паднал ръкав и рипсени краища. Щампа на гърдите и левия джоб. Лека и еластична материя.

Дамски спортен екип Crystal One

124,90лв. с ДДС
Дамски черен спортен екип съставен от черно долнище и суичър с качулка. Рипсени ръкави, паднало рамо и щампа на гърдите и левия джоб. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Light One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип от пенирана памучна материя. Свободна кроика с висока талия на долнището и паднало рамо на суичъра. Качулка с двойна подплата и рипсени ръкави.

Дамски спортен екип Mint Classics

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип Mint Classics е изработен от лека и еластична материя със състав: 80% памук / 20% полиестер. Долнище с висока талия и суичър с паднало рамо. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Mint One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип Mint One е съставен от скъсен суичър и долнище с висока талия. Изключително мека, лека и разтеглива материя за максимална свобода на движението. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Rose One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип с розова "gliter" щампа на гърдите и левия джоб. Съставен от долнище с висока талия и суичър с качулка и паднало рамо. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Sand Classics

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип от мека памучна материя. Комбинация от свободно долнище с висока талия и суичър с паднало рамо и широки ръкави. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Sand One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип от скъсен суичър с качулка и долнище с висока талия. Гумирана щампа на гърдите. Свободна кройка от мека памучна материя. Продукт от лимитирана серия.

Дамско долнище Black One

64,90лв. с ДДС
Дамско спортно черно долнище със свободна кройка и леко стесняване в глезена. Мека и разтеглива материя за максимална свобода на движението. Продукт от лимитирана серия!

Дамско долнище Crystal One

64,90лв. с ДДС
Дамско спортно долнище с висока талия и малко черно лого на левия джоб. Ластичен завършек на глезените с леко стесняване на кройката. Продукт от лимитирана серия.

Дамско долнище Mint One Black

64,90лв. с ДДС
Дамско спортно долнище със свободна кройка и висока талия. Цвят: мента. Ватирана вътешна част.  Долнището може да се комбинира в екип с някой от нашите дамски суичъри.

Дамско долнище Mint One White

64,90лв. с ДДС
Дамско долнище цвят мента. Малко лого на левия джоб. Свободна кройка с виоска талия и леко стесняване в глезена. Лек и еластичен плат за максимален комфорт. Продутк от лимитирана серия.

Дамско долнище Rose One

64,90лв. с ДДС
Дамско бяло спортно долнище със свободна кройка и висока талия. Малко лого розово лого на левия джоб. Мека и приятна материя.  Долнището може да се комбинира в екип с някой от нашите дамски суичъри.

Дамско долнище Sand One

64,90лв. с ДДС
Дамско долнище от мека памучна материя със свободна кройка за максимално удобство и свобода на движението. Ластик на крачолите и талията. Долнището може да се комбинира в екип с някой от нашите дамски суичъри. Лимитиран продукт.

Дамско долнище Sand One White

64,90лв. с ДДС
Дамско долнище със свободна кройка и малко лого на левия джоб. Мека материя в комбинация от памук и еластан. Долнището може да се комбинира в екип с някой от нашите дамски суичъри.

Дамско долнище Snow One

64,90лв. с ДДС
Дамско бяло спортно долнище със свободна кройка, висока талия и малко лого на левия джоб. Удобна и приятна ватирана матрия. Състав: памук/еластан. Продукт от лимитирана серия.

Дамска Тениска Bw Classic One

34,90лв. с ДДС
Класическа черна дамска тениска с бяла блестяща щампа. Произведена от 100% висококачествен пениран памук. Лимитирана серия.

Дамска Тениска Gold One Classics

34,90лв. с ДДС
Дамска тениска с класическа кройка, широко деколте и приятна на допир материя. Златна щампа на гърдите с блестящ ефект. Малък бродиран етикет.

Дамска Тениска One Yellow Rose

34,90лв. с ДДС
Стилна дамска тениска в бяло, произведена от висококачествен пениран памук. Жълта щампа на гърдите с флорален мотив от рози. Лимитирана серия.

Дамска Тениска Classic Red Box Logo

39,90лв. с ДДС
Дамска тениска с класическо кръгло деколте и вталена кройка. Класически дължина и ширина на ръкавите. Мека и изключително приятна памучна материя. Продукт от Silent Moves Loud Results.

Дамска Тениска Pixels

34,90лв. с ДДС
Дамска тениска с класическо кръгло деколте и вталена кройка. Мека и изключително приятна памучна материя. Дизайнерска щампа на гърдите и малък фино бродиран етикет.

Дамска Тениска Red Rose Pattern

39,90лв. с ДДС
Дамска тениска с класическо кръгло деколте със стегнат щрих. Продуктът е със стандартна кройка и дължина на ръкавите.

Дамска Тениска Purple One

34,90лв. с ДДС
Елегантна и стилна бяла дамска тениска с лилава блестяща щампа. Текстилът за изработката на тениската е висококачествен пениран памук. Лимитирана серия.

Дамска Тениска Red Neon

34,90лв. с ДДС
Дамска тениска произведена от пениран висококачествен памук. Класическа кройка и широко деколте оставено с жив разрез. Голяма щампа на гърдите. Лимитирана серия.

Дамска Тениска Box One

36,90лв. с ДДС
Бяла дамска тениска с класическа кройка и кръгло деколте. Мека и леко разтеглива материя за максимален комфорт. Box Logo щампа на гърдите. Продукт от лимитирана серия!

Дамска Тениска Color One

36,90лв. с ДДС
Дамска бяла тениска с цветна щампа на гърдите. Класическа кройка със стандартни ръкави и дължина. Мека и еластична материя. Продукт от лимитирана серия!

Дамска Тениска Dvc One

36,90лв. с ДДС
Дамска черна тениска с голяма цветна щампа на гърдите. Класическа кройка с кръгло деколте. Създадена от мек пениран памук. Еластична материя за максимална свобода на движението.

Дамска Тениска Pink One

36,90лв. с ДДС
Дамска розова тениска със стандартна кройка и щампа на гърдите. Изработена от пениран памук и багрен с еко бои на водна основа. Еластична материя за максимален комфорт и свобода на движението. Продукт от лимитирана серия!

Дамска Тениска Rainbow One

36,90лв. с ДДС
Дамска черна тениска с щампа на гърдите. Класическа кройка със стандартна дължина на ръкавите. Мека и еластична памучна материя. Продукт от лимитирана серия!

Дамска Тениска Special One Black

36,90лв. с ДДС
Дамска тениска със стандартна кройка и бяла щампа на гърдите. Изработена от мек пениран памук. Кръгло деколте и стандартна дължина на ръкавите. Продукт от лимитирана серия!

Дамска Тениска Special One White

36,90лв. с ДДС
Дамска бяла тениска с изчистен дизайн и ръкописно лого One. Кръгло деколте и класическа кройка. Мека и леко разтеглива материя за максимално движение. Продукт от лимитирана серия.

Пазарувай онлайн лимитирани дрехи за жени

Нашите нови модели налагат тенденции и стандарти, различни от масовата конфекция. При нас ще пазаруваш дамски дрехи, с разработени платове от най-високо качество. Открий женски тениски с широко деколте или стандартно такова. Някои от летните модели предлагат скъсен ръкав за максимален комфорт в горещите летни дни. В официалния сайт на 1inmind ще намериш летни и по-връхни дрехи с различни кройки и дизайни. За някои модели е заложено по-свободно стоене, позволяващо свобода на движенията. В различни случаи и съчетания може да комбинираш с по-лека блуза или тениска под  основната дрехата.

Разгледай нашите оригинални и лимитирани дамски дрехи с неповторима визия

Кройките са различни и се отличават с нестандартна и изключително удобна кройка. В нашия сайт ще намериш винаги актуални и интересни принтове, създадени с висококачествени технологии на печат. Носенето им ще придаде по небрежен, но в същото време и уникален стил на цялостното облекло. Възможностите за комбинация на нашите дамските дрехи е безгранична. Съчетайте дамски суичър с „Slim Fit“ долница или спортен клин. Изчистените блузи са подходящи за по-елегантна визия.

Всички връхни дрехи са създадени, за да пазят притежателите си от лошите външни климатични условия. Използваните материи са разнообразни. Компанията ползва доказания във времето и изключително качествен пениран памук за по-леките дамски модели. За връхни дрехи се използват материи с различни примеси. Целта е да се постигне перфектен баланс между кройка, здравина на дрехата и удобство при носене. Ето защо нашите дизайнери и технолози са подбрали двуконечни и триконечни вати с различни примеси.

За всеки продукт е описан начин на поддържане и съхранение, за максимално запазване качеството на материите. За всички дамски дрехи са направени тестове и анализи на различните технологии на печат. Целта е запазването на цветовете, както и целостта на щампата. Обърнете внимание на „инструкциите за пране“. Виж женски дрехи от 1inmind тук.