Светът на Urban модата винаги е бил и ще бъде провокиран от много предизвикателства. От марките зависи да се обединят и да поведат към революция – не само да се обличаме, но и да усещаме  модата по изцяло нов начин. Това е една от нашите най-големи цели, да бъдем място за единствени по рода си дрехи в в Urban стила. Ние непрекъснато се стремим да усъвършенстваме модата и да докажем колко иновативна може да бъде.Нашият подход към модата е дързък, смел и енергичен. Ние сме тук за да изградим ново чувство за разбиране и нов начин за носене. Предизвикваме ви да усетите истинската вълна от емоции и усещания с нашите дрехи, вълна, която свързва хиляди urban войни из целия свят.

Идеята за марката ни дойде по време на студените зимни вечери в Дания, когато решихме да създадем революционен стил дрехи, които наистина да съчетават красив дизайн, функционалност и комфорт. До ден днешен всеки един от нас си припомня студените, ветровити сутрини, когато групата ни караше колелета през целия град, за да стигне до университета.

Всеки ден се сблъсквахме с дилемата как да се обличаме, за да се чувстваме максимално комфортно, но в същото време да изглеждаме стилно и да не се чувстваме засрамени когато хората около нас ни гледат. Така осъзнахме, че има нужда да се създадат подходящи дрехи и намерихме начин да съчетаем най-добрата комбинация, за да улесним живота на ърбан общността и най-вече на хората, които прекарват голяма част от времето си движейки се по улиците, чакайки на автобусни спирки, метра и тн.

Водени от инстинкта си, ние започнахме да създаваме нова посока в ърбан модата. Съчетавайки най-добрите материи и нашия моден вкус, ние направихме смело,уникално и минималистично изказване и така се роди 1INMIND Original Apparel.