Начало » Мъжки Дрехи » Шапки и Аксесоари

Показване на 12 резултата

Шапка с Kозирка Red One

59,99лв. с ДДС
Черна шапка Red One с извита козирка и пластмасово закопчаване. Червен пач в предната част и малка бродерия в лявата част. Класическа форма, подходяща за спорт, туризъм и ежедневно носене. Технология: Flexfit Permacurv.

Шапка с Kозирка O1

59,99лв. с ДДС
Черна шапка O1 с извита козирка и пластмасово закопчаване. Бродиран пач в предната част и малка бродерия в лявата част. Класическа форма, подходяща за спорт, туризъм и ежедневно носене. Технология: Flexfit Permacurv.

Шапка с Kозирка Grey Classics

59,99лв. с ДДС
Сива шапка Grey Classics с извита козирка и пластмасово закопчаване. Бродиран пач в предната част. Класическа форма, подходяща за спорт, туризъм и ежедневно носене. Технология: Flexfit Permacurv.

Шапка с Kозирка Discovery One

59,99лв. с ДДС
Черна шапка Discovery One с извита козирка и пластмасово закопчаване. Бродиран пач в предната част. Класическа форма, подходяща за спорт, туризъм и ежедневно носене. Технология: Flexfit Permacurv.

Шапка с Kозирка One Adventure

59,99лв. с ДДС
Черна шапка One Adventure с извита козирка и пластмасово закопчаване. Класическа форма, подходяща за спорт, туризъм и ежедневно носене. Технология: Flexfit Permacurv.

Mаска за лице Solaris

29,90лв. с ДДС
Студените, ветровите дни са различни с новите маски покриващи уши, нос и долна част на лицето. Този аксесоар може да се носи, като зимна шапка или шал предпазващ областта на врата и гърлото. Нашите маски не са създадени, за защита от вируси и фини прахови частици.

Шапка с козирка Trucker One

45,00лв. с ДДС
Шапка с козирка и мрежа в задната си част. Кариран десен и бродиран двойно подлепен етикет на компанията. Продуктът е в ограничени количества.

Шапка с козирка Red One Black Vers

45,00лв. с ДДС
Червена шапка с козирка и ластик във периферията. Червеният и черен цвят на шапката предполагат съчетаване с по-спортно облекло.

Шапка с Kозирка Classics WV01

45,00лв. с ДДС
Черна шапка с извита козирка. Продуктът е подходяща за спорт, туризъм и свободно ежедневие. Шапката е изработена от висококачествен памук.

Шапка с Козирка Red One White Vers

45,00лв. с ДДС
Червена шапка с козирка на 1INMIND. Ластик във вътрешната част на шапката позволяващ нейното перфектно стоене на всеки размер и тип глава.

Шапка с козирка Gold One

45,00лв. с ДДС
Шапката е изработена от висококачествени материали, позволяващи запазването на нейната форма и цветове за дълъг период от време.

Маска за лице Classics ONЕ

25,00лв. с ДДС
Маската покрива врата, лицето и ушите, като по този начин Ви предпазва от ниските зимни температури, както и от лоши метеорологични условия.

Богато разнообразие на шапки с козирка в лимитирани серии

Уникалният дизайн ги прави невероятно удобни и стоят по начин, който те кара да се чувстваш все едно тази шапка с козрика е правена специално за теб. Нашата марка винаги се е стремяла да предлага продукти, които не разочароват. Нашите шапки с козирка са прозиведени от Yupoong Flexfit. Гаранция за световно качество. Уникални благодарение на собствен дизайн и кройка. Различни дължини и дълбочини. Flexfit технология с ластик от вътршната страна или клипс за разширяване или стесняване. Решение, което дава възможност да стои добре на всяка глава.

Permacurv технология за за запазване на извивката на козриката и формата си.  Еластични и дишащи материи и универсални размери. Не създават дразнене и изпотяване. Предлагат се в различни модели и цветове. Карбонови, кожени и платнени козирки. Различни цветове и лога за улесняване при избора на аутфит. Всички продукти се изработват в ограничени количества. В наши дни шапката с козирка е неизменна част от спортния екип за тенис, голф, крикет, ръгби и други спортове. Тези продукти могат да бъдат закупени само онлайн до изчерпване на количествата. Може да направите своята поръчка по всяко време на денонощието. Винаги изпращаме допълнителни инструкции за пране и ви съветваме да ги следвате неотлъчно. Запазете продуктите си като нови по-дълго време. Възможност за връщане на продуктите в рамките на две седмици след получване на пратката. Повече информация в секция контакти.

В нашия онлайн магазин за дрехи може да намерите маски за лице и други аксесоари.

Малко от историята. Шапките са незименна част от мъжката мода още от края на деветнадесети век. В бруклин се създава първото „покривало“ за глава с козирка. Започва масово да се използва от бейзболисти, като задължителен аксесоар. Идеята на шапката е да предпазва очите и лицето от слънчевата светлина. В наши дни тя се е превърнала в символ.