Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Чорапи

Показване на 13 резултата

Мъжки Чорапи Black Classics

14,90лв. с ДДС
Мъжки спортни чорапи. Цвят: черно/бяло. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи Black One

14,90лв. с ДДС
Мъжки черни чорапи от лимитирана серия. Огледално лого ONE от вътрешната и външната страна. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан.

Мъжки Чорапи Blue One

14,90лв. с ДДС
Мъжки сини чорапи с патърн от малки бели лога One. Лимитирана серия "Silent moves/Loud results". Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан.

Мъжки Чорапи BP One

14,90лв. с ДДС
Мъжки спортни чорапи. Основен цвят: бяло/синьо/лилаво. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи BR One

14,90лв. с ДДС
Мъжки чорапи с черно стъпало и червена горна част над глезена. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи BW One

14,90лв. с ДДС
Мъжки спортни чорапи. Цвят: бяло/черно/сиво. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи Gold One

14,90лв. с ДДС
Мъжки черни чорапи с патърн от малки златни лога One. Лимитирана серия "Silent moves/Loud results". Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан.

Мъжки Чорапи Khaki

14,90лв. с ДДС
Мъжки спортни чорапи. Цвят: черно/зелено. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи ORNG

14,90лв. с ДДС
Мъжки спортни чорапи. Основен цвят: оранжево/черно. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи PY One

14,90лв. с ДДС
Мъжки чорапи с жълто стъпало и лилава горна част над глезена. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки Чорапи Red One

14,90лв. с ДДС
Мъжки червени чорапи от класическата серия на ONE. Огледално лого от вътрешната и външната страна. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан.

Мъжки Чорапи White One

14,90лв. с ДДС
Мъжки бели чорапи от серията "Silent moves/Loud results". Огледално лого от вътрешната и външната страна. Състав: 70% памук, 28% полиамид, 2% еластан.

Мъжки Чорапи White One V02

14,90лв. с ДДС
Мъжки бели чорапи от серията "Silent moves/Loud results". Мека част на ходилото и подсилен ластик над глезена за максимална разтегливост и стегнатост.

Ако търсите мъжки чорапи, с които да се чувствате комфортно, то тогава сте на правилното място. При нас ще откриете чорапите, с чиято помощ няма да усещате притискане, сърбежи в областта на крака и други неприятни усещания. Предоставяме ви оригинални артикули с високо качество, тъй като знаем, че искате да получите стойностен продукт срещу парите си.

Какви мъжки чорапи се предлагат в 1inmind?

В каталога ни се предлагат мъжки чорапи, чийто качество не отстъпва на доказаните марки в световен мащаб. Продуктите ни гарантират мекота за ходилата на мъжете, а също и подсилен ластик за повече здравина. За направата на чорапите ни се използват най-добрите материи, сред които: памук, полиамид и еластан. Така гарантираме истинския добрия краен резултат.

На тази страница ще намерите подходящи чорапи за маратонки и обувки, за да се чувствате добре през всеки сезон. Вложихме много старания, за да подберем най-добрите дизайни и цветове, тъй че да вървите в крак с модата и в същото време да направите точния избор. Вие избирате от класическите черни и бели разцветки, а също и червено, синьо, жълто и други.

Защо да изберете нашите мъжки чорапи?

Ние предлагаме оригинални мъжки чорапи и не правим никакви компромиси с качествената изработка. Ето защо, ако до момента сте попадали на неудобни, стягащи и грозни на вид чорапи, е време да направите разликата. Избирайки нашите продукти, ще останете доволни. Това не е просто реклама, а факт, в който се убедихме, след като получихме добри отзиви.

Предложените в тази категория артикули, няма да ви разочароват. Те заслужават инвестицията, която ще направите, както може да се уверите и сами. Няма да продължаваме, тъй като е време да ви оставим да прегледате атрактивните ни оферти и да направите своя избор. Не забравяйте да се върнете в онлайн магазина ни, за да се информирате за актуалните отстъпки.