Начало » Мъжки Дрехи » Мъжко Бельо

Показване на 12 резултата

Мъжки Боксерки White One

24,90лв. с ДДС
Мъжки бели боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Bundle Super One

132,90лв. с ДДС
Мъжки комплект боксерки (super one - 7 броя) с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Sand One

24,90лв. с ДДС
Мъжки бежови боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Triple Bundle One V.03

59,90лв. с ДДС
Мъжки комплект боксерки (triple one - лилави, сиви и червени) с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Triple Bundle One V.02

59,90лв. с ДДС
Мъжки комплект боксерки (triple one - черни, бели и бежови) с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Triple Bundle One

59,90лв. с ДДС
Мъжки комплект боксерки (triple one - бели,червени и зелени) с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Black and White Bundle

45,90лв. с ДДС
Мъжки комплект бели и черни боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Black One

24,90лв. с ДДС
Мъжки черни боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Green One

24,90лв. с ДДС
Мъжки зелени боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Red One

24,90лв. с ДДС
Мъжки червени боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Purple One

24,90лв. с ДДС
Мъжки лилави боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Боксерки Grey One

24,90лв. с ДДС
Мъжки сиви боксерки с подсилващи едноцветни плоски шевове и двойно дъно за допълнителен конфорт и здравина. Кройка създадена за максимална свобода на движението и щадяща кожата дишаща материя. Висококачествен силно еластичен ластик на талията с фина бродерия. Подходящи за ежедневна употреба и спорт. Продукт от лимитирана серия.

Тук ще откриете голямо разнообразие от оригинално мъжко бельо, което се откроява с отлична визия и високо качество. Предложените от нас боксерки идват в различни цветове, с които силният пол ще изглежда още по-секси и предизвикателно. Предлагаме както класически, така и по-нестандартни модели, за да отговорим на очакванията и на най-взискателните клиенти.

Какво мъжко бельо предлага 1inmind?

Мъжкото бельо в онлайн магазина ни, прави разлика със своите положителни характеристики. Вие ще попаднете на боксерки и слипове, които ще ви осигурят свобода на движение, еластичност и прохлада. Предложените при нас модели не запарват и са наистина много удобни. За да бъдат такива резултатите, се разчита на най-добрите материи и фини бродерии.

И, за да се насладите на бельото си, може да си изберете артикули в най-модерните разцветки, а именно синьо, червено, зелено, сиво, бяло и други. Боксерките са налични във всякакви размери, така че да могат да бъдат носени от слаби и по-пълни мъже. Постарахме се да предоставим български продукти, който не отстъпва по качество на чуждестранните марки.

Защо да изберете нашето бельо за мъже?

При нас ще можете да закупите оригинално бельо за мъже, което отговаря на очакванията ви. Най-после ще забравите за неудобните, стягащи и запарващи слипове и боксерки, тъй като тук нещата са различни. Купувайки си бельо от 1inmind, ще се насладите на комфорт и модерна визия. Марковите боксерки често са скъпи, а тук разрешаваме проблема, както ще се уверите.

Постигнали сме перфектен баланс по отношение на цена и качество, а това е най-важното. Стараем се да предложим нови колекции, съобразни последните модни тенденции и до този момент правим това успешно. Разбира се, няма да ви убеждаваме в нищо, защото сами можете да прегледате нашия каталог и да се уверите в страхотните ни предложения. Но няма да ви бавим повече, а ще ви оставим да стартирате вашето ползотворно пазаруване в сайта ни.