Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Шорти за Плуване

Показване на 14 резултата

Мъжки Шорти за Плуване Swordfish

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване (цвят: син) изработени от 100% полиестерна материя. Заден и странични джобове. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Шорти за Плуване Salmon One

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване (цвят: сьомга) изработени от 100% полиестерна материя. Заден и странични джобове. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Шорти за Плуване Pattern One

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване със специален дизайнерски десен "box one". Супер лека и бързосъхнеща материя, която позволява комфорт при плуване и плаж.

Мъжки Шорти за Плуване Maze One

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване изработени от бързосъхнеща материя. Леки и удобни за плаж и плуване. Вътрешен бандаж, вързанки на талията и странични джобове.

Мъжки Шорти за Плуване Square One

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване изработени от 100% бързосъхнеща полиестерна материя. Вътрешен бандаж и вързанки на талията. Продукт от колекция лято 2021.

Мъжки Шорти за Плуване Bush One

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване изработени от 100% бързосъхнеща полиестерна материя. Вътрешен бандаж, странични джобове и вързанки с пластмасови накрайници.

Мъжки Шорти за Плуване Classic Black

39,99лв. с ДДС
Мъжки черни шорти за плуване изработени от 100% полиестерна материя. Заден и странични джобове. Бързосъхнеща материя подходяща за плуване и плаж.

Мъжки Шорти за Плуване Classic Red

39,99лв. с ДДС
Мъжки червени шорти за плуване изработени от 100% полиестерна материя. Заден и странични джобове. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Шорти за Плуване Electric One

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване изработени от 100% полиестерна материя. Заден и странични джобове. Класическа кройка над коляното.

Мъжки Шорти за Плуване Purple Neon

39,99лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване изработени от 100% полиестерна материя. Странични джобове и вързанки с пластмасови накрайници. Изключително лека и приятна на допир материя.

Мъжки Шорти за Плуване Color One

49,90лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване с цветен десен и бързосъхнеща супер лека полиестерна материя. Класическа кройка над коляното и бандаж от вътрешната страна.

Мъжки Шорти за Плуване Red One

49,90лв. с ДДС
Червени мъжки шорти за плуване изработени от бързосъхнеща материя. Състав: 100% полиестер. Странични джобове и бандаж. Лимитирана серия.

Мъжки Шорти за Плуване Black One

49,90лв. с ДДС
Черни мъжки шорти за плуване изработени от бързосъхнеща материя. Състав: 100% полиестер. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки Шорти за Плуване Bubble One

49,90лв. с ДДС
Мъжки шорти за плуване изработени от 100% полиестерна, бързосъхнеща материя. Класическа кройка, с дължина над коляното.

Мъжките плувни шорти се радват на голям интерес от страна на потребителите, тъй като са подходящи както за трениращите плувци, така и за тези, които се отдават на хобито си да плуват в морето през летния сезон. В този ред на мисли ние подготвихме мъжки шорти за плуване – колекция 2021 г., за да получите най-доброто качество на наистина достъпна цена. Повече за колекцията и предложенията в нея, ще научите в тази статия, която подготвихме във ваша полза.

Какви са предимствата на мъжки плувни шорти – ONE?

Много мъже замениха скучните бански, с мъжки плувни шорти, които изглеждат добре, и в същото време са много функционални, бързосъхнещи и подходящи за носене като къси панталони. В световен мащаб има няколко големи марки, които са монополисти в направата на мъжки шорти за плуване, но тук Ви предлагаме да опитате нещо ново и наистина качествено. Става дума за продуктите на ONE, които вече доказаха предимствата си на родния пазар.

Избирайки мъжките шорти, чиято дължина може да стигне до средната част на бедрото, ще получите универсално решение, с чиято помощ да се движите по улиците, както и да го използвате за активно спортуване (плуване). Дизайнът е естетически добре издържан, така че да има приложение в ежедневието. Немалко представители на силния пол забравиха за класическите бански и ги замениха, с този тип ефектни къси панталонки подходящи и за плуване.

Какво е приложението на късите мъжки шорти за плуване?

Избирайки къси мъжки шорти за плуване, ще получите възможност да намерите тяхното приложение за сърфинг, разходка край морето, професионално плуване или такова за забавление. Вие можете да ходите с шортите навсякъде, тъй като те не се различават от обикновените шорти, та даже имат и далеч по-добър дизайн. Освен това, можете да влизате във водоемите с тях, а броени секунди, след като излезете от водата, да бъдете сухи. На всичко това се дължи и популярността на мъжките плувни шорти, а сега вече имате много поводи да ги изберете.

Естествено, на ваше разположение са най-различни дизайни, включващи забавни и свежи илюстрации или едноцветни модели. Разцветките биват най-различни, така че да отговорят на горещото лято, когато шортите биват масово използвания от силния пол. По-важното е, че предлагаме българско качество, такова каквото едва ли ще можете да срещнете на друго място. По дизайна и качеството работят истински професионалисти използващи най-добрите материали. Това се забелязва с просто око, още в първия момент щом погледнете шортите ONE.

Защо да обърнете внимание на мъжките плувни шорти?

Българският бранд – ONE, е готов със своята колекция 2021 на оригинални мъжки плувни шорти. По-горе Ви дадохме достатъчно причини, за да предпочетете родния продукт от истински добрата фирма, а и да не забравяме, че облеклото е много по-евтино, отколкото скъпите и претенциозни бански на известните марки зад граница. А сега Ви предлагаме да разгледате снимките на продуктите, за да си изберете най-подходящите модели, и да се подготвите за летния сезон.