Начало » Дамски Дрехи » Дамски Къси Панталони

Показване на 7 резултата

Дамски къси панталони Black Classics

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Black Classics са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони BS One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони BS One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Khaki One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Khaki One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Orange One

44,99лв.54,90лв. с ДДС
Дамските къси панталони ONE Orange са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко черно лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Red One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Red One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Sand One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Sand One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Дамски къси панталони Yellow One

44,99лв. с ДДС
Дамските къси панталони Yellow One са изработени от мека и леко еластична материя. Подходящи за спорт или ежедневно носене. Ластик на талията с шнур. Два странични джоба и малко бяло лого на левия крачол.

Тук ще видите актуалните ни предложения за дамски къси панталони, с които ще заблестите с очарование през лятото. В каталога ни присъстват най-новите модели от марката „One“, която вече набра популярност. Разгледайте артикулите ни, ако искате да получите оригинално облекло, което отговаря на модните тенденции. Вижте какво сме подготвили за вас по-долу.

Какви дамски къси панталони има в 1inmind?

Колекцията ни от дамски къси панталони, включва оригинални модели от марката „One”, която вече познавате. В тази категория има оригинални къси панталони – българско производство, с чиято помощ ще се чувствате комфортно в топлите сезони. Вие ще можете да избирате от страхотни дизайни, за да сте актуална и в крайна сметка, да вървите в крак с последната мода.

Продължаваме да предоставяме дамски панталони отговарящи на урбанистичната мода, тъй че задоволим и най-взискателната дама. Не правим компромиси с качеството, защото желаем да останете доволни. Разполагаме с всякакви цветове и размери, като периодично добавяме нови модели за вас. Не се съмнявайте, че на нашите страници ще откриете топ предложения.

Защо да изберете дамски къси панталони от нас?

Държим да получите български оригинални дамски дрехи, с чиято помощ да почувствате удобство. В този ред на мисли, нашите къси панталони за жени, са едно наистина добро решение. Те позволяват свобода на придвижване, без запарване и други странични проблеми. Харесват се не само от младите дами, но и от тези на по-зряла възраст. Ето защо, сме подготвили безброй свежи решения, така че да бъдете модерни  в напрегнатото ежедневие.

Добрата новина е, че имаме специални оферти и намаления, без аналог до момента. Прегледайте отстъпките в сайта ни и прибавете нови къси панталони в гардероба си, с които пролетта и лятото ще бъдат още по-красиви. Пожелаваме ви приятно пазаруване и се надяваме да се завърнете в 1inmind, където ще попаднете на висококачествени дрехи за нежния пол.