Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Екипи

Показване на 38 резултата

Мъжки екип Homies

144,90лв. с ДДС
Мъжки екип Homies от сив суичър и сиви дънки. Дънки създадени от изключително здрав и разтеглив, омекотен деним. Суичър със щампа на гърдите, качулката и ръкава.

Мъжки екип Super One

159,90лв. с ДДС
Мъжки екип от жълт суичър и карго панталон. Мъжки суичър с качулка и кенгуру джоб. Състав: 80% памук/20% полиестер. Cheetah Limbs е карго долнище от черен деним. Въпреки леката материята, спортния панталон е изключително удобен и здрав, като дава свобода на движенията във всяка ситуация.

Мъжки летен екип Black One

89,99лв. с ДДС
Мъжки черен летен екип съставен от мъжка тениска и къси панталони. Стандартна кройка, която позволява максимална свобода на движението по време на спорт или разходка. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Box One

94,99лв. с ДДС
Мъжки оранжев спортен екип с класическа кройка съставен от тениска и къси пантални. Черна щампа на гърдите и левия крачол, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Кройката позволява максимална свобода на движениете.

Мъжки летен екип Box One V.02

94,99лв. с ДДС
Мъжки черен летин екип съставен от черна тениска и къси панталони с бял акцент на левия крачол. Стандартна кройка, щампа на гърдите, бродиран етикет и кръгло деколте. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип BR One

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от червена тениска и двуцветни къси панталони с различни на цвят крачоли (червен и черен). Бяла щампа на гърдите и левия крачол. Свободна кройка за максимална свобода на движението.

Мъжки летен екип BR V.02

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от черна тениска и двуцветни къси пантлони с различни крачоли (черен и червен). Класическа кройка и мека материя за максимална свобода на движението. Щампа на гърдите и левия крачол. Странични джобове, ластик и вързанки на талията.

Мъжки летен екип BS One

89,99лв. с ДДС
Мъжки вишнево червен летен екип съставен от тениска и къси гащи. Свободна кройка и плътна памучна материя. Бяла щампа на гърдите и крачола. Кройката позволява максимална свобода на движението. Подходяща за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжки летен екип BW One

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от бяла тениска и черни къси панталони с бял акцент на левия крачол. Стандартна кройка от мека памучна материя. Черна и бяла щампа, малък бродиран етикет, ластика на талията, вързанки и странични джобове.

Мъжки летен екип BW One V.02

89,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от черна тениска и бели къси панталони. Стандартна кройка, щампа на гърдите и левия крачол, бродиран етикет и кръгло деколте. Къси панталони с дължина над коляното.

Мъжки летен екип Classics Red

89,99лв. с ДДС
Мъжки червен летен екип съставен от тениска и къси пантално с бяла щампа на гърдите и левия крачол. Свободна кройка създадена от плътна памучна материя. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Diagonal Black

99,90лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от черна тениска и двуцветни къси панталони  с диагонален шев. Класическа кройка и мека материя за максимална свобода на движението. Щампа на гърдите и левия крачол. Странични джобове, ластик и вързанки на талията. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Diagonal Red

99,90лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от червена тениска и двуцветни къси панталони с диагонален шев в два цвята (черен и червен). Свободна кройка и плътна памучна материя. Бяла щампа на гърдите и левия крачол. Подходящ за прохладни летни вечери, фитнес или спорт.

Мъжки летен екип Electric One

89,99лв. с ДДС
Мъжки оранжев екип с класическа кройка и мека материя по-дебела от стандартно трико. Екипът е съставен от тениска и къси панталони с дължина до коляното. Черна и оранжева щампа на гърдите и левия крачол. Продук от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Khaki Classics

89,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип (цвят: каки) съставен от тениска и къси панталони. Свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бежова щампа на гърдите и левия крачол. Подходящ за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжки летен екип Khaki One

99,90лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от вишнево червена тениска и двуцветни къси панталони с диагонален шев. Свободна кройка предназначена за максимална свобода на движението. Бяла щампа на гърдите и левия крачол. Малък бродиран етикет на тениската и панталоните.

Мъжки летен екип Khaki One V.02

89,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от бежова тениска и тъмно зелени къси панталони. Класическа кройка изработена от мека памучна материя. Щампа на гърдите и левия крачол. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Khaki One V.03

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен зелен екип съставен тениска и къси гащи с акцент на левия крачол. Свободна кройка и плътна памучна материя, по-дебела от стандартните трика. Бежова щампа на гърдите и левия крачол. Подходящ за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжки летен екип OG One

99,90лв. с ДДС
Мъжки оранжев спортен екип с класическа кройка съставен от тениска и двуцветни къси панталони с диагонален шев. Черна и оранжева щампа на гърдите и левия крачол, малък бродиран етикет и кръгло деколте. Дължината на гащите може да се коригира с подгъв.

Мъжки летен екип Safari One

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от бежова тениска и тъмно зелени къси панталони с квадратно парче на левия крачол. Класическа кройка изработена от мека памучна материя. Щампа на гърдите и левия крачол. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Safari V.02

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от бежова тениска и къси панталони с различни по цвят крачоли (бял и бежов). Класическа кройка изработена от мека памучна материя. Щампа на гърдите и левия крачол. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Sand Box One

94,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от бежова тениска и къси панталони с бял акцент на левия крачол. Стандартна кройка изработена от мека памучна материя. Щампа на гърдите и крачола. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип Sand One

89,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от бежова тениска и къси панталони. Класическа кройка изработена от мека памучна материя. Щампа на гърдите и левия крачол. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип WB One

89,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип от мека памучна материя и стандартна кройка, която позволява максимална свобода на движението по време на спорт или разходка. Къси панталони с дължина над коляното. Ластик на талията, вързанки и странични джобове.

Мъжки летен екип White One

89,99лв. с ДДС
Мъжки бял летен екип съставен от мъжка тениска и къси панталони. Стандартна кройка, която позволява максимална свобода на движението по време на спорт или разходка. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки летен екип YP One

89,99лв. с ДДС
Мъжки летен екип съставен от жълта тениска и къси панталони с класическа кройка. Лилава щампа на гърдите и левия крачол. Продукт от лимитирана серия. Подходящ за прохладни вечери, фитнес или спорт.

Мъжки спортен екип Box One White

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от бял суичър и светло сиво долнише. Суичър с гумирано бокс лого на гърдата. Рипсени ръкави, качулка с двойна подплата и вързанки. Мъжко долнище с класическа кройка. Цвят: Сив меланж. Рипсени крачоли, вързанки на талията.

Мъжки спортен екип Box One White V02

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Box White One V.02 е съставен от черен суичър и черно долнище. Класически щампи на гърдата и лявото бедро. Рипс ръкави, качулка с двойна подплата и странични джобове на суичъра.

Мъжки спортен екип Classic One

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic One. Черен суичър и долнище с бяла гумирана щампа на гърдите, левия джоб и ръкава. Състав: 80% памук / 20% полиестер.

Мъжки спортен екип Classic One Black

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic One Black е съставен от бял суичър и черно долнище. Гумирани щампи на гърдите и левия джоб. Качулка с двойна подплата, странични джобове и рипсени кантове. Долнище с ластик на талията и вързанки.

Мъжки спортен екип Classic Red

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic Red. Гумирана щампа на гърдите и левия джоб. Черна щампа на левия ръкав. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Classic Red V.02

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic One Red V.02 е съставен от бял суичър и сиво долнище. Червени гумирани щампи на гърдите и левия джоб. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Classic Yellow

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic Yellow. Гумирана щампа на гърдите и левия джоб. Черна щампа на левия ръкав. Подходящ за спорт и ежедневно носене.

Мъжки спортен екип Green Classics

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от зелен суичър и черно класическо долнише ONE. Състав: 80% памук / 20% еластан. Малки щампи на гърдата, ръкава и левия джоб.

Мъжки спортен екип Hooligans

139,80лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от долнище и суичър. Подходящ за спорт или ежедневно носене. Продукти от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Red One

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от червен суичър и черно долнише ONE. Състав: 80% памук / 20% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Ruby One

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от суичър и черно класическо долнише ONE. Суичър с класическа кройка, качулка с двойна подплата, вързанки и кенгуру джоб. Малка щампа на гърдата и ръкава.

Мъжки спортен екип Sky Blue

104,99лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от светло син суичър и черно долнище. Гумирани щампи на гърдата и левия джоб. Подходящ за спорт и ежедневно носене.

Мъжки спортни екипи за ежедневно носене и спорт от 1INMIND

Новата категория – мъжки екипи е създадена с цел улесняване при избора на облекло за цялостна визия. Запознайте се с различни лимитирани стилове и компактни решения, вдъхновени от улицата, хората, артистите и техните нужди. Всеки артикул от тази категория е създаден така, че да дава пълна свобода в ежедневието.

Разнообразието от кройки, цветове и довършителни елементи дава свобода в избора на мъжки спортни екипи и анцузи. Тук имате удобство да подберете някоя от най-новите визии създадени от нашите дизайнери. Във всяка друга категория ще имате възможност да изберете и създадете сами своето облекло, като добавяте продукти в кошницата поотделно. Всички поръчки се доставят в рамките на няколко дни. Имате възможност да прегледате и тествате пратката.

За поръчки над 200 лв доставката е безплатна. За повече информация посетете нашия блог или се свържете с нас.