Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Екипи

Показване на 14 резултата

Мъжки екип Homies

144,90лв. с ДДС
Мъжки екип Homies от сив суичър и сиви дънки. Дънки създадени от изключително здрав и разтеглив, омекотен деним. Суичър със щампа на гърдите, качулката и ръкава.

Мъжки екип Super One

159,90лв. с ДДС
Мъжки екип от жълт суичър и карго панталон. Мъжки суичър с качулка и кенгуру джоб. Състав: 80% памук/20% полиестер. Cheetah Limbs е карго долнище от черен деним. Въпреки леката материята, спортния панталон е изключително удобен и здрав, като дава свобода на движенията във всяка ситуация.

Мъжки спортен екип Box One White

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от бял суичър и светло сиво долнише. Суичър с гумирано бокс лого на гърдата. Рипсени ръкави, качулка с двойна подплата и вързанки. Мъжко долнище с класическа кройка. Цвят: Сив меланж. Рипсени крачоли, вързанки на талията.

Мъжки спортен екип Box One White V02

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Box White One V.02 е съставен от черен суичър и черно долнище. Класически щампи на гърдата и лявото бедро. Рипс ръкави, качулка с двойна подплата и странични джобове на суичъра.

Мъжки спортен екип Classic One

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic One. Черен суичър и долнище с бяла гумирана щампа на гърдите, левия джоб и ръкава. Състав: 80% памук / 20% полиестер.

Мъжки спортен екип Classic One Black

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic One Black е съставен от бял суичър и черно долнище. Гумирани щампи на гърдите и левия джоб. Качулка с двойна подплата, странични джобове и рипсени кантове. Долнище с ластик на талията и вързанки.

Мъжки спортен екип Classic Red

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic Red. Гумирана щампа на гърдите и левия джоб. Черна щампа на левия ръкав. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Classic Red V.02

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic One Red V.02 е съставен от бял суичър и сиво долнище. Червени гумирани щампи на гърдите и левия джоб. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Classic Yellow

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип Classic Yellow. Гумирана щампа на гърдите и левия джоб. Черна щампа на левия ръкав. Подходящ за спорт и ежедневно носене.

Мъжки спортен екип Green Classics

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от зелен суичър и черно класическо долнише ONE. Състав: 80% памук / 20% еластан. Малки щампи на гърдата, ръкава и левия джоб.

Мъжки спортен екип Hooligans

139,80лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от долнище и суичър. Подходящ за спорт или ежедневно носене. Продукти от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Red One

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от червен суичър и черно долнише ONE. Състав: 80% памук / 20% еластан. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки спортен екип Ruby One

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от суичър и черно класическо долнише ONE. Суичър с класическа кройка, качулка с двойна подплата, вързанки и кенгуру джоб. Малка щампа на гърдата и ръкава.

Мъжки спортен екип Sky Blue

114,90лв. с ДДС
Мъжки спортен екип от светло син суичър и черно долнище. Гумирани щампи на гърдата и левия джоб. Подходящ за спорт и ежедневно носене.

Мъжки спортни екипи за ежедневно носене и спорт от 1INMIND

Новата категория – мъжки екипи е създадена с цел улесняване при избора на облекло за цялостна визия. Запознайте се с различни лимитирани стилове и компактни решения, вдъхновени от улицата, хората, артистите и техните нужди. Всеки артикул от тази категория е създаден така, че да дава пълна свобода в ежедневието.

Разнообразието от кройки, цветове и довършителни елементи дава свобода в избора на мъжки спортни екипи и анцузи. Тук имате удобство да подберете някоя от най-новите визии създадени от нашите дизайнери. Във всяка друга категория ще имате възможност да изберете и създадете сами своето облекло, като добавяте продукти в кошницата поотделно. Всички поръчки се доставят в рамките на няколко дни. Имате възможност да прегледате и тествате пратката.

За поръчки над 200 лв доставката е безплатна. За повече информация посетете нашия блог или се свържете с нас.