Начало » Детски Дрехи » Тениски за Момчета

Показване на 8 резултата

Детска тениска за момчета Classic One

24,99лв. с ДДС
Детска бяла тениска за момчета изработена от 100% памук. В предната си част тениската има черно гумирано лого. Черна лента на ръкава.

Детска тениска за момчета Godplan

24,99лв. с ДДС
Детска тениска за момчета от бяло памучно трико и малка гумирана щампа на гърдите. Продукт от лимитирана серия.

Детска тениска за момчета Green Future

24,99лв. с ДДС
Детската бяла тениска за момчета е създадена с любов към природата и децата. Текстилът е от 100% висококачествен памук. Щампата е от изцяло естествени бои на водна основа, напълно безопасни за човека.

Детска тениска за момчета Palms One

24,99лв. с ДДС
Бяла детска тениска за момчета вдъхновена от красотата на природата. Свободна кройка и меко памучно трико. Продук от лимитирана серия.

Детска тениска за момчета R One Blvk

24,99лв. с ДДС
Детска тениска за момчета от абсолютната класика на марката. Малко лого на гърдите от велур и гума. Мека памучна материя и стандартна кройка.

Детска тениска за момчета R One Blvk V02

24,99лв. с ДДС
Детска черна тениска за момчета вдъхновена от колекцията ни за мъже. Бяло гумирано лого на гърдите. Продукт в лимитирана серия.

Детска тениска за момчета Red One

24,99лв. с ДДС
Детска тениска за момчета от вечната класика на марката. Мека и приятна памучна материя, малко червено лого на гърдите и стандартна кройка.

Детска тениска за момчета Special ONE

24,99лв. с ДДС
Детска бяла тениска с жълта щампа One на гърдите. Изработена от памучна материя. Класическа кройка и стандартна дължина на късите ръкави.

Детски тениски за момчета с надпис и щампа. Изберете стилна тениска за своето дете от нашата марка.

Нашите продукти са изработени от висококачествен памук, предназначен изцяло за деца, щадящ тяхната кожа. Пигментацията на влакното е направена от органични пигменти, които не причиняват алергии. Боите използване за щампите на тениските също са специално подбрани и сертифицирани, като подходящи за деца, изцяло изработени от естествени органични материали на водна основа.

Ние от 1INMIND знаем, че за Вас стилът и елегантността са от изключително значение, затова решихме да изработим колекция за малките малчугани, която напълно да отговаря на съвременната улична мода. Ние предлагаме маниер на мода за всякакви възрасти и поради непродажаемият жанр на марката Вие и Вашето дете имате възможността да имате еднакъв стил на обличане. Децата възприемат и копират всичко от техните родители, затова 1INMIND реши да предложи един особен характер на мода за родители и деца.

Нашите тениски за момчета започват от размери предназначени за 4/5 годишните и стигат до 12/14 годишни подрастващи. Вие може да поръчвате продукти от нашия онлайн магазин двадесет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата, а когато размерът, който сте поръчали е неподходящ за вашата рожба, винаги може да го замените с друг. За ваше удобство предлагаме таблица с размери в см за всеки продукт, като по този начин вие лесно може да направите вашият избор.

С всеки продукт 1INMIND изпраща инструкции за пране, които Ви съветваме стриктно да следвате, за да удължите максимално животът и съхраните качеството на дрехите на вашите подрастващи. Колекцията на 1INMIND винаги е била ограничена и ще остане такава и занапред в бъдещето. Побързайте и не пропускайте своя шанс да си купите лимитирани серии дрехи за вас и за вашето дете. За поръчки над 200,00 лв доставката е безплатна. Възползвайте се сега и не губете време!