Начало » Дамски Дрехи » Дамски Екипи

Показване на 10 резултата

Дамски спортен екип Black Classics

124,90лв. с ДДС
Дамски черен спортен екип съставен от скъсен суичър и долнище с висока талия. Гумирано "brandmark" лого на гърдите и левия джоб. Мека памучна и еластична материя.

Дамски спортен екип Classics Blvck

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип Classics Blvck е продукт от последната колекция "Silent Moves. Loud Results.". Съставен е от свободно долнище с леко вталяване в глезена и суичър с паднало рамо. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Color One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип "Color One" е съставен от скъсен суичър и долнище с висока талия. Свободна кройка с паднал ръкав и рипсени краища. Щампа на гърдите и левия джоб. Лека и еластична материя.

Дамски спортен екип Crystal One

124,90лв. с ДДС
Дамски черен спортен екип съставен от черно долнище и суичър с качулка. Рипсени ръкави, паднало рамо и щампа на гърдите и левия джоб. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Light One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип от пенирана памучна материя. Свободна кроика с висока талия на долнището и паднало рамо на суичъра. Качулка с двойна подплата и рипсени ръкави.

Дамски спортен екип Mint Classics

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип Mint Classics е изработен от лека и еластична материя със състав: 80% памук / 20% полиестер. Долнище с висока талия и суичър с паднало рамо. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Mint One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип Mint One е съставен от скъсен суичър и долнище с висока талия. Изключително мека, лека и разтеглива материя за максимална свобода на движението. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Rose One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип с розова "gliter" щампа на гърдите и левия джоб. Съставен от долнище с висока талия и суичър с качулка и паднало рамо. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Sand Classics

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип от мека памучна материя. Комбинация от свободно долнище с висока талия и суичър с паднало рамо и широки ръкави. Продукт от лимитирана серия.

Дамски спортен екип Sand One

124,90лв. с ДДС
Дамски спортен екип от скъсен суичър с качулка и долнище с висока талия. Гумирана щампа на гърдите. Свободна кройка от мека памучна материя. Продукт от лимитирана серия.

Дамските спортни екипи винаги са били на почит при нежния пол. Те включват горнище и долнище, в една перфектна комбинация, която задоволява и най-взискателните. Разбира се, когато избирате дамски екипи, трябва да се насочите към оригиналите. Важно е да получите високо качество срещу парите си, така че прегледайте предложенията в тази секция на сайта.

Какви дамски екипи се предлагат в 1inmind?

На нашите страници ще намерите оригинални дамски екипи, които включват долнище и суитшърт в комплекта. Всички тези предложения идват в най-модерните разцветки, за да бъдете актуални и да правите добро впечатление. Разбира се, имаме екипи във всички размери, за да отговорим на нуждите на слабите фигури и по-едрите дами в обществото ни.

Нашите дамски спортни екипи са подходящи за разходки, джогинг, пазаруване от близкия магазин и въобще ежедневно ползване. Тези дрехи са удобни, не създават дискомфорт и ви помагат да се чувствате добре. Тук няма да заварите поредните реплики, с нискокачествени материи, а ще може да изберете наистина добри стоки, с доказан произход и висока стойност.

Защо да изберете нашите дамски екипи?

Българската марка „One” започна да набира инерция и вече е разпознаваема от българите. Това се дължи на истински добрите практики при създаването на мъжки и дамски облекла. За разлика от много други, ние предоставяме дамски екипи, конкурентни на големите брандове. Правим това, защото искаме да получите добри продукти на наистина достъпна за вас цена.

Избирайки дамски екип от нас, ще останете доволни от това, което ще получите като краен продукт. Това се дължи на упоритата работа на дизайнерите ни, които са изработили най-добрите български облекла, а не просто поредните реплики на известни марки. Уверете се във всичко написано и прегледайте каталога ни, тъй че да направите вашия правилен избор. Завърнете се в сайта, понеже ще ви предложим топ оферти, без аналог в онлайн магазините.