Начало » Детски Дрехи

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

С естественото развитие на компанията се стигна до етап, в който решихме да облечем най-малките почитатели на 1inmind.

Разгледай новите артикули в категория детски дрехи

Тениските за деца са създадени по подобие на дрехите в колекциите за възрастни. Компанията не изневерява на основните принципи наложени от нуждата за качество и уникалност на продукта. Цветове на материите са черен и бял, но с времето ще намериш разнообразие от продукти, цветове и размери за детска мода.

Използваните материи са от висококачествен памук

Платовете са с различен грамаж и дебелина. При нас ще намериш детски дрехи с кръгло, стандартно деколте. Някои тениски имат по-къс ръкав за максимален комфорт през лятото. Всички детски тениски са с подсилваща вратна лента, стигаща до раменете. Тази технология прави дрехата много по-устойчива на външни фактори, причиняващи раздърпвания или увреждане на цялостната конструкция. Използваните технологии за печат се различават с това, че за детски дрехи, компанията използва бои на водна основа. Целта ни е да опазим здравето на най-малките фенове на марката. Използването на такъв тип технология за печат и съчетаването и с 100% памучна материя ще предпази и най-чувствителната кожа от създаване на дискомфорт.

При нас ще получите качествено обслужване и бърз транспорт до всяка точка на България. Получаването на пратката ще отнеме до 3 работни дни. Обърнете внимание, че нашите продукти са лимитирани. След изчерпване производството им се преустановява. Ако желаете да замените получена от нас пратка или да върнем пари за някой продукт, трябва да се съобразите с 14 дневен срок за връщане. Важно е физическото състояние на продукта. Ако по него има следи от употреба, парфюм и други – е възможно да получите отказ от замяна. За допълнителни въпроси, моля да се свържете с нас на посочения телефон. С изпращането на всеки продукт ще получите допълнителни инструкции за пране. Моля да се следват внимателно посочените инструкции.