Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Потници

Показване на 17 резултата

Мъжки потник Silent Moves

29,99лв. с ДДС
Мъжки черен потник от меко и еластично трико. Щампа на гърдите, малък бродиран етикет. Класическа кройка. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки потник Red One

27,99лв. с ДДС
Мъжки червен потник с бяла щампа One на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник 1inmind

29,90лв. с ДДС
Мъжки бял потник с класическа кройка и щампа на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник Purple One

27,99лв. с ДДС
Мъжки лилав потнис с жълта щампа One на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник High

29,90лв. с ДДС
Мъжки лилав потник с щампа e на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник Aim High

29,90лв. с ДДС
Мъжки бял потник с класическа кройка и Aim High щампа на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник WB

27,99лв. с ДДС
Мъжки бял потник с черна щампа One на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник Triple One

27,99лв. с ДДС
Мъжки бял потник с класическа кройка и малка щампа на гърдите. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Състав: 95% памук / 5% еластан.

Мъжки потник Legend One

29,99лв. с ДДС
Мъжки черен потник с класическа кройка и голяма щампа в предната част. Състав: 95% памук / 5% еластан. Малък бродиран етикет.

Мъжки потник Classics

27,99лв. с ДДС
Мъжки черен потник с класическа кройка и малка бяла щампа ONE на гърдите. Състав: 95% памук / 5% еластан. Малък бродиран етикет.

Мъжки потник BW

29,99лв. с ДДС
Мъжки черен потник с класическа кройка и бяла щампа ONE на гърдите. Състав: 95% памук / 5% еластан. Малък бродиран етикет. Продукт от лимитирана серия!

Мъжки потник Goodlife

27,90лв. с ДДС
Мъжки потник с щампа на гърдите. Еко печат с бои изцяло на водна основа. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето.

Мъжки потник White One

28,90лв. с ДДС
Мъжки бял потник с червено класическо велурено лого ONE на гърдите. Малък бродиран етикет в долната част. Еластична материя и жив разрез на деколтето.

Мъжки потник One

28,90лв. с ДДС
Мъжки потник с класическо лого от велур и гума на гърдите. Най-продаван продукт от серията. Класическа леко издължена кройка в талията.

Мъжки потник Electric One

28,90лв. с ДДС
Мъжки потник от черен еластичен плат. Памук 95% и полиестер 5%. Електриково жълта щампа на гърдите и малък бродиран етикет в долната част.

Мъжки потник Designer One

27,90лв. с ДДС
Мъжки потник с черно гумирано бокс лого ONE. Еластична материя, малък бродиран етикет и жив разрез на деколтето. Лимитирана серия до изчерпване.

Мъжки потник Classic One

27,90лв. с ДДС
Мъжки черен потник от вечната класика на марката. Бяло бокс лого ONE на гърдите, мека памучна материя с 5% еластан за допълнителна еластичност.

НАЙ-НОВИТЕ НИ МОДЕЛИ ПОТНИЦИ ЗА ЛЯТО 2020 В ПОЗНАТИЯ СТИЛ

С идването на летните месеци потниците се превръщат в предпочитана дреха на много от мъжете. Практическата им лекота на носене ги е превърнала в символ и начин на живот на някой места по света с по-топъл климат. С течение на времето възприятието им, като бельо премина в приемлив вариант за ежедневно облекло. Това е и един от първите продукти, който създадохме в 1 INMIND. За да създадем максимално функционален и удобен вариант се консултирахме със спортисти и артисти. Така дойде и нашата основна кройка, която и до ден днешен остава запазена марка.

Ние предлагаме вариант, който стои еднакво добре на слаби и по-едри тела. Тайната се крие в еластичността на плата и отвореното деколте с жив разрез в предната част. Нашият продукт е еднакво удобен, както за спорт така и за разходки, излети и почивки. Спираме се на класическите цветове, бяло и черно. За печатът сме използвали еко бои на водна основа, велурени и гумирани щампи. Ако се колебаете в избора си ние ви съветваме да бъдете смели. Изберете изчистен дизайн и неутрални цветове. Шарените десени изискват повече планиране и задължават останалата част от аутфита ви. Комплектовайте потника с къси панталони или дънки.

Всички продукти са изработени в лимитирани серии за да се избегне честото повторение. Тази колекция е налична до изчерпване на всички бройки. Доставката се извършва в рамките на 24 часа след направена поръчка. Важно е да знаете, че за поръчки над 200,00 лв доставката е безплатна. Всеки продукт пристига с инструкции за пране. Моля следвайте инструкциите внимателно за да запазите качеството на дрехите си максимално дълго.