Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Поло Тениски

Показване на 12 резултата

Поло тениска Money Bag

39,90лв. с ДДС
Черна мъжка поло тениска със стандартна кройка и еластични ръкави. Луксозен плат тип пике от 100% памучен състав. Велурена щампа на гърдата.

Поло тениска Premium technique white v03

39,90лв. с ДДС
Мъжка бяла поло тениска с велурено червено бокс лого на гърдата. Допринася за елегантната ви визия. Ластични ръкави, памучна материя и яка.

Поло тениска Premium technique black v03

39,90лв. с ДДС
Мъжка поло тениска с яка и копчета на деколтето. Гумирано бокс лого на гърдата. Плат тип пике, еластични ръкави и стандартна кройка.

Поло тениска Premium technique white

39,90лв. с ДДС
Елегантна мъжка бяла поло тениска с гумирано черно бокс лого на гърдата. Приятна материя, подходяща за ежедневно обличане. Продукт от лимитирана серия.

Поло тениска Premium technique black v02

39,90лв. с ДДС
Стилна мъжка поло тениска с бяло бокс лого на гърдата. 100% памучна материя, ластични ръкави и издължена задна част.

Поло тениска Premium technique white v02

39,90лв. с ДДС
Лимитирана мъжка поло тениска от памучна материя, бяло бокс лого на гърдата, копчета и еластични ръкави. Издължена задна част.

Поло тениска Premium technique black

39,90лв. с ДДС
Мъжка черна поло тениска с червено бокс лого ONE. Материя тип пике, три копчета на деколтето, и леко издължена задна част. Премиум продукт!

Поло тениска Coral

39,90лв. с ДДС
Мъжка поло тениска с яка и копчета на деколтето. Изработена от луксозен плат тип пике с еластични ръкави и стандартна кройка. Велурено черно лого на гърдата.

Поло тениска Premium style black v02

39,90лв. с ДДС
Мъжка черна поло тениска с велурено лого на гърдата. Памучна материя тип пике, еластичен ръкав и стандартна кройка. Нов продукт от лимитирана серия.

Поло тениска Victory One

39,90лв. с ДДС
Мъжка поло тениска с яка и копчета на деколтето. Изработена от тъмно син плат тип пике с еластични ръкави и стандартна кройка.

Мъжка поло тениска Premium Style Black

39,90лв. с ДДС
Мъжка черна поло тениска от памучен плат тип пике. Черно гумирано лого ONE на гърдата, ластични ръкави и класическа кройка. Лимитирана серия!

Поло тениска Sky Blue

39,90лв. с ДДС
Мъжка поло тениска с яка и копчета на деколтето. Изработена от небесно син луксозен плат тип пике с еластични ръкави и стандартна кройка. Класическо лого ONE на гърдата.

Избери спортно елегантна визия с нашите мъжки поло тениски

Лимитирани мъжки поло тениски от 1inmind. Мъжка мода от новата Casual серия на марката. Изработени от вискокачествени материлаи и памучни материи. Фина плетка тип пике. Класическа и елегантна кройка. Леко издължена задна част. Запазена марка с копчета и рипсена яка на деколтето и врата. Ластици на ръкавите за подчертаване на бицепса. Задължителен продукт за всеки мъж. Продукти от лимитирана серия, които могат да бъдат поръчани само в нашия онлайн магазин за дрехи. Стилно решение за всякакви събития. Бели и черни поло тениски произведени с внимание към най-малките детайли. Не губи време, а добави тази вечна класика и в твоя гардероб. Комфортни и практични тениски с богата история. Ако искаш да си стилно облечен, това е твоят продукт. Размери от S до XXL. Продуктите не се пускат повторно след изчерпване на бройките. Не се предлагат персонализирани продукти.

Полезни съвети за носене на поло тениски от нашите стилисти и дизайнери

Не избирайте прекалено вталени модели. Подбирайте правилния размер. Не носете тениските с къси памучни панталони. Съчетавайте с дънки или панталон. Съчетавайте обличането с бомбър якета. Не носете потник под тениската. Не вдигайте яката на тениската, изтъркано е. Избирайте изчистени тениски с малко лого на гърдите. Не използвайте джоба на гърдата за оставяне на ключове или кутии цигари. Не оставяйте всички копчета разкопчани. Не запасвайте, когато сте с къси панталони.

Нашите продукти се изпращат в рамките на цялата страна. Доставката отнема между два и три дни. Всеки продукт може да бъде върнат или заменен до 14 дни след получаване. Ако имате допълнителни въпроси, моля да се свържете с нас на посочения телефон. Всеки продукт се изпраща с допълнителни инструкции за пране. Моля следвайте внимателно инструкциите за да запазите дрехите си по-дълъг период от време. Всички картинки и лога остават собственост на МКГ Текс ООД.