Худито, суичъра или простичко казано, топлата блуза с качулка, е отличен избор за детския гардероб. Подходяща е за по-хладните дни, за да се чувстват малкият палавник или весела госпожица, отлично независимо с какви дейности са заети – игри, почивка, училище или други. Ние от 1InMind знаем, колко важно е детето ви да се чувства супер и да изглежда добре – и качественият суичър е част от това уравнение. При нас ще го откриете в готин и модерен формат, изработен от правилните за децата материи. Абсолютно безкомпромисно качество, което всяко дете заслужава!

Прочети още...

С правилния суичър комфортът е гарантиран

На първо място, залагаме на качествените материи. Те са задължителни при изработката на всеки един наш продукт, но с особено внимание подхождаме при тези, предназначени за носене от деца. Платовете, които избираме за направа на детски суичъри 1InMind, са от памук с най-високо качество, предназначен специално за изработка на дрехи за най-малките. Боите, с които е оцветена материята, също са специални. Използват се естествени пигменти, с оглед придържане максимално към естествените решения и избягването на дразнене на кожата и алергии. Щампите, които някои от унисекс детските ни суичъри имат, също са съобразени с възрастта на своите бъдещи собственици. Правят се с бои също с естествени пигменти, на водна основа, специално подбрани и сертифицирани за приложение върху детски дрехи. Отделяме внимание и на шевовете, които да не дразнят и да не убиват, а да са максимално допринасящи за удобното носене на дрехата и абсолютния комфорт на детето.

Ето още защо да изберете 1InMind детски суичър за вашия млад господин или госпожица

Освен страхотни материи, ще получите детски суичър с идеална кройка и изпълнение. Дизайните са страхотни и са сред любимите на най-малките. Акцент е предният джоб тип „кенгуру“, в който децата толкова обичат да прибират ръцете си и да крият свои малки съкровища. Цветовете са меки и универсални и сред тях преобладават бялото и светло сивото. Детайлите са сведени до надписи и лога в черно или друг цвят. Така получавате дреха, която много лесно можете да комбинирате с почти всичко друго в гардероба на детето си. Удобни, стилни, в готин и минималистичен ърбън стил, детски худита 1InMind са супер допълнение към аутфитите за ежедневно удобство на малкия разбойник или дама. Погрижете се да ги получат, струва си! Размерите са подходящи за възраст от 4/5 г. до 12/14 г. С помощта на таблицата с размери лесно можете да изберете правилния за вашето дете размер. Разчитайте и на преглед и тест на дрехата при получаване от куриера, като можете до 14 дни да я върнете или замените. Пазарувайте спокойни и с увереност, че дарявате на детето си наистина качествена и стилна дреха, която ще бъде незаменимо облекло в приключенията всеки ден.

Изберете качествени български детски дрехи 1InMind – изборът на взискателните родители, които искат най-доброто.

Начало » Детски Дрехи » Детски Суичъри

Показване на 7 резултата