Начало » Мъжки Дрехи » Мъжки Долнища

Показване на 37 резултата

Мъжко Шушляково Долнище Khaki

84,99лв. с ДДС
Мъжко зелено шушляково долнище Khaki, произведено от полиестерна материя с фина квадратна текстура. Странични карго джобове, ластик на талията и крачоли с цип. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки спортен панталон Black SNK

94,99лв. с ДДС
Мъжки спортен панталон Black SNK с класическа кройка и еластична материя. Десен имитиращ тъмна змийска кожа. Моделът се стеснява в зоната на глезените. Странични ципове и ластик на талията. Странични и задни джобове.

Мъжки спортен панталон DOTs One

94,99лв. с ДДС
Мъжки спортен панталон с класическа кройка и плътна, релефна материя. Джобове в страничните шевове на панталона. Задни джобове с бродерия. Малък бродиран етикет в страничния шев. Странични ципове и ластик в областта на глезените.

Мъжки спортен панталон White SNK

94,99лв. с ДДС
Мъжки спортен панталон с класическа кройка и еластична материя. Десен имитиращ змийска кожа. Моделът се стеснява в зоната на глезените. Странични ципове и ластик на талията. Малка бродерия на задния джоб. Странични и задни джобове.

Мъжко долнище Classic R-One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка и  червено"brandmark" лого на левия джоб. Мека и леко еластична материя. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Рипс крачоли, вързанки, странични джобове и ластик на талията.

Мъжко долнище Classic One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка и "brandmark" лого на левия джоб. Мека и леко еластична материя. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Рипс крачоли, вързанки, странични джобове и ластик на талията.

Мъжко долнище BCR One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка и червено лого на левия джоб. Мека и леко еластична материя. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Рипс крачоли, вързанки, странични джобове и ластик на талията.

Мъжко долнище 1863 One

69,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка, щампи на джобовете и левия крачол. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Продукт от лимитирана серия.

Мъжко долнище BCG One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка и сиво лого на левия джоб. Мека и леко еластична материя. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Рипс крачоли, вързанки, странични джобове и ластик на талията.

Мъжко долнище Far Reaching

69,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка, щампи на джобовете и левия крачол. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Продукт от лимитирана серия. Може да се комплектова с горнище Far-Reaching.

Мъжко долнище BCW One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка. Мека и леко еластична материя. Състав: 80% памук / 20% полиестер. Рипс крачоли, вързанки, странични джобове и ластик на талията.

Мъжки дънки Baggy Blue One

109,90лв. с ДДС
Мъжки сини дънки от еластична материя с ластик на талията и глезените. Свободна кройка с леко стесняване към глезените. Малка бродеря на задния джоб. Продук от лимитирана серия.  

Мъжки дънки Baggy Blue Denim

109,90лв. с ДДС
Мъжки дънки от плътен тъмносин деним. Ластик на талията и основата на глезените, както и обкантващ конец от външната страна на крачолите. Малка бродерия на задния джоб. Удобна кройка с леко разширение в бедрата и стесняване към крачолите. Продукт от лимитирана серия.

Мъжки дънки Baggy Sky Blue

109,90лв. с ДДС
Мъжки светлосини дънки от 98% памук и 2% еластан. Деним материята е подходяща за пролет лято. Ластик на талията и глезените. Малка бродерия на задния джоб. Кройката е свободна в бедрата и леко се стеснява към крачолите. Този продукт може да бъде намерен само в нашия онлайн магазин за дрехи. 

Мъжки дънки Regular One

104,90лв. с ДДС
Мъжки черни дънки от еластичен деним със стандартна кройка. Крачолите леко се стесняват и позволяват да бъдат пренавивани за по-неглижиран спортно елегантен стил. Малка бродерия на задния джоб. Еластичността на плата позволява максимална свобода на движението.

Мъжки дънки Technical Jeans Superfly V.02

109,90лв. с ДДС
Новите еластични дънки на са олицетворение на перфектния “Technical Jeans” . Спортно-елегантен стил на панталон и специална кройка, позволяваща ни да носим дънките в различни стилове. Високата талия позволява да се носят в свободен и непринуден стил (свалени по-надолу) или с колан и запасана вътре риза за по-официални поводи (вдигнати нагоре). Крачолите се стесняват от коляното до глезена, като позволяват да бъдат пренавити по различни начини, придавайки спортен стил.

Мъжко Шушляково Долнище G-One

39,90лв.79,90лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от ултра тънка полиестерна материя. Ластични крачоли с цип, ластик на талията и вързанки. Продукт от лимитирана серия!

Мъжко долнище Sand One

64,90лв. с ДДС
Мъжко долнище от мека и еластична материя с леко вталяване в глезените. Рипсени крачоли, ластик на талията и вързанки. Малко лого на левия джоб. Продукт от лимитирана серия!

Мъжко Шушляково Долнище Camo One

39,90лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от ултра тънка полиестерна материя. Камуфлажен десен, ластични крачоли с външен цип и вързанки на талията.

Мъжко долнище Mint One

64,90лв. с ДДС
Мъжко ватирано долнище с класическа кройка. Лека и разтеглива материя, за максимална свобода на двжиението. Brandmark лого на левия джоб. Продукт от лимитирана серия!

Мъжко Шушляково Долнище Square One V.03

79,90лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от полиестерна материя с фина квадратна текстура. Странични карго джобове, ластик на талията и крачоли с цип. Продукт от лимитирана серия.

Мъжко Шушляково Долнище Square One V.02

79,90лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от полиестерна материя с фина квадратна текстура. Много лека и приятна материя, подходяща както за спорт, така и за ежедневно носене.

Мъжко Шушляково Долнище Brown Square One

39,99лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от ултра тънка полиестерна материя. Пролетно-лятно решение за ежедневно носене или спорт. Продукт от лимитирана серия.

Мъжко Шушляково Долнище Square One

84,99лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от полиестерна материя с фина квадратна текстура. Продукт от лимитирана серия. Подходящо за ежедневно носене и спорт.

Мъжко долнище B Box Logo One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище от мек пениран памук. Класическа кройка с рипсени еластични крачоли и малко гумирано лого. Ластик и вързанки на талията.

Мъжко долнище Box Logo One

64,99лв. с ДДС
Мъжко долнище с класическа кройка. Цвят: Сив меланж. Рипсени крачоли, вързанки на талията. Подходящи за спорт или ежедневно носене.

Мъжко долнище BW Classic One

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище с класическа кройка и бяло гумирано лого на левия джоб. Супер мека и леко еластична материя от пениран памук. Рипсени крачоли и вързанки на талията.

Мъжко долнище Black Classic One

64,99лв. с ДДС
Мъжко сиво долнище с класическо черно гумирано лого ONE до левия джоб. Класическа кройка с ластични крачоли. Мека и леко еластична материя за свободно движение при спорт или еждневно носене.

Мъжко долнище BBB Box Logo One

64,99лв. с ДДС
Мъжко долнище с класическа кройка, рипсени кантове и малко черно гумирано бокс лого на левия крак. Мека и леко еластична материя, подходяща за спорт и ежедневно носене.

Мъжко долнище BB Classic One

64,99лв. с ДДС
Мъжко долнище с класическа кройка, рипсени кантове и малко черно гумирано лого на левия джоб. Мека и леко еластична материя, подходяща за спорт и ежедневно носене.

Мъжко долнище Cheetah Limbs Vol.02

99,90лв. с ДДС
Новото карго долнище на 1inmind ще ви впечатли със здравина, еластичност и свобода на движението. Стегнатите маншети на глезените позволяват коригиране в дължината и стоежа на дрехата. При желание може да се носи по-свободно от обикновено.

Мъжко долнище Cheetah Limbs

99,90лв. с ДДС
Cheetah Limbs е карго долнище от черен деним. Въпреки леката материята, спортния панталон е изключително удобен и здрав, като дава свобода на движенията във всяка ситуация. Моделът разполага с карго джобове и стандартни такива. Стегнати маншети на глезените.

Мъжки Дънки Multi Pocket

84,90лв. с ДДС
Създадени от изключително здрав и разтеглив, омекотен деним. Новите мъжки дънки Multi Pocket дават пълна свобода на движение без ограничения. В задната си част, както и в двете си страни, имат дълбоки джобове. Кройка тип цигара.

Мъжки дънки Technical Jeans Superfly

84,90лв. с ДДС
Новите черни еластични дънки на 1INMIND са олицетворение на перфектния “Technical Jeans” . Спортно-елегантен стил на панталон и специална кройка, позволяваща ни да носим дънките в различни стилове. Високата талия позволява да се носят в свободен и непринуден стил (свалени по-надолу) или с колан и запасана вътре риза за по-официални поводи (вдигнати нагоре). Крачолите се стесняват от коляното до глезена, като позволяват да бъдат пренавити по различни начини, придавайки спортен стил.

Мъжко Шушляково Долнище Special One

79,90лв. с ДДС
Мъжко шушляково долнище произведено от ултра тънка полиестерна материя. Продукт от лимитирана серия. Подходящо за ежедневно носене и спорт.

Мъжко долнище Special One B

64,99лв. с ДДС
Мъжко черно долнище подходящо за ежедневно носене и спорт. Мека на допир материя, малко гумирано лого и вталени крачоли. Лимитирана серия.

Мъжко долнище Special One W

64,99лв. с ДДС
Мъжко долнище с бяло гумирано лого. Ластик и вързанки на талията, и стестняващи се крачоли. Ватирана мека материя, рипсени крачоли и подсилено дъно.

Мъжки спортни долнища за ежедневно носене и спорт от 1inmind

Нашите мъжки долнища и анцузи могат да бъдат намерени само онлайн в нашия магазин за дрехи. Не пропускай своята възможност да поръчаш сега! Стилни, топли и подходящи за по-студени дни. Всички продукти са в лимитирана серия. Нашите мъжки долнища са произведени от висококачествени материали. Без значение дали са памучни или изкуствени материите са леки и разтегливи. Позволяват максимална подвижност и удобство. Предотвратяват разтягането на коленете. Еднакво добри за свободното време или спорт. Гарантирана издръжливост и многократно третиране при пране. Кройката е стандартна с тесни крачоли. Ластици, странични джобове и вързанки на талията. Еднакво добри за едри и слаби тела. Разнообразие от модели и цветове. Щампите са изработени от гумирани материали. Приятни на допир с интересен ефект. Идеални за футбол, фитнес, катерене, бягане или лежерни разходки.

Освен мъжки долнища можем да предложим и спортни екипи от марката

Всички анцузи могат да бъдат окомплектовани като спортни екипи с нашите суичъри. Изберете своята горница и създайте своя екип. Новата колекция е създадена в стила на уличната мода. За пореден път не изневеряваме на стила си. Вдъхновена от артисти и спортисти създадохме този функционален продукт. Обръщаме внимание на всеки детайл и държим на високото качество в производството. Всички продукти се доставят в рамките на няколко дни. Възможност за преглед и тест. Всички пратки могат да бъдат върнати в рамките на 14 дни след получване. За поръчки над 200,00 лв доставката е безплатна. В нашият обновен онлайн магазин лесно може да филтрирате и търсите продуктите по цена, марка или размер. Разгледайте нашите предложения и ако имате въпроси ни пишете. Предизвикай себе си и бъди различен. Универсален продукт подходящ за всички мъже. Следете нашите намаления и се абонирайте за да получавате актуални оферти и известия за нови модели. Научи повече за продуктите в секция новини.