Пролетните мъжки якета правят впечатление със своя небрежен стил, който е неразделна част от градската мода. Леки за носене и със страхотен дизайн, те трябва да присъстват в гардероба на всеки практичен мъж, който работи или учи в големия град. С голямо удоволствие Ви съобщаваме, че този тип мъжко облекло вече се прави в България и предлага дизайн и качество, които могат да се конкурират с големите дизайнери в световен мащаб. Повече подробности прочетете по-долу.

Защо да изберем пролетно мъжко яке?

Мъжкия Якета за Пролетта

Пролетта е прохладна, красива и на моменти претенциозна. С настъпването на сезона захвърляте дебелите дрехи и търсите нещо, което да отговаря на температурите. Главната идея е да получите облекло, което да Ви стои добре, и в същото време да Ви предпазва от онзи неприятен ветрец, който може да донесе някоя пролетна настинка. Каква по-добра дреха от пролетното яке може да използвате? Ние предлагаме оригинални пролетни якета произведени в България на топ цени, така че побързайте да разгледате предложенията в уебсайта ни, и да изберете най-доброто.

Пролетното яке стои добре и издава градски стил на обличане. Под него можете да носите ефектна тениска, която ще се вижда, след като сте разкопчали ципа. Вие можете да се спрете на яке с качулка, което да Ви пази от дъжда или пък да закупите класически бомбър, с който ще се слеете с градската среда. Вариантите са десетки, така че ще имате не една опция за избор.

Качествени ли са българските мъжки дрехи?

Пролетни Якета за Мъже

Ако изберете мъжки пролетни якета с марката ONE, няма да съжалявате, защото качеството е отлично и отговаря на днешната мода. Материалите за изработка на облеклата се подбират внимателно, така че потребителите да получат пълно удобство и комфорт. Якетата с нашия бранд живеят дълготрайно и не променят цвета и вида си, вследствие на атмосферните условия, изпирането или продължителното носене. Ето защо, можете да им гласувате пълно доверие.

Избирайки от нашата колекция български пролетни якета, ще изглеждате спортно, а и ще получите облекло, което е подходящо както за пролетния сезон, така и за прохладните летни нощи в града. По-важното е, че дрехите ни са оригинали, различни от тези на другите производители, и се предлагат на достъпна цена. Всичко това са все причини да обърнете внимание на предложенията ни, и да подновите гардероба си за пролетта и лятото.

Обобщителни думи

Бъдете модерни с пролетните мъжки якета на ONE и изберете българското качество, тъй като то не отстъпва по нищо на големите брандове в Европа и останалия свят. По-горе Ви информирахме за нашите предложения, а сега време да Ви оставим, за да разгледате колекциите ни, и да прибавите в кошницата си няколко нови мъжки тоалети, с които да изглеждате перфектно, когато се движите из градските улици. Надяваме се, че ще изберете нашата марка и Ви желаем успехи!

Мъжки Елек с Качулка Tech One

119,99лв. с ДДС
Мъжки двойно подплатен елек с дълбока качулка. Основната материя е висококачествена промазка 100% полиестер. Ветроустойчива материя - „WPROOF ONE“. Моделът разполага с два странични джоба с цип и един разположен на нивото на гърдите. Фиксираните върви на качулката спомагат за по-доброто уплътняване и прилепване към главата. Моделът разполага с бродиран етикет в на лявата гърда.

Мъжко яке Khaki O1

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка Khaki O1 с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко яке SS O1

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка SS O1 с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко яке Chromatic O1

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка Chromatic O1 с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко Зимно Яке Stormy One

159,99лв. с ДДС
Мъжко сиво зимно яке с дълбока качулка и двойно подплатени предница и гръб. Мемори материята е 100% водоустойчива и ветроустойчива - „PROOF 01“. Моделът разполага с два странични джоба с цип, два предни джоба на гърдите и вътрешен такъв. Фиксираните върви на качулката спомагат за по-доброто уплътняване и прилепване към главата. Ръкавите позволяват фиксиране по три различни начина. Маншетите разполагат и с допълнително подсилени дупки за палците тип ръкавица. Моделът разполага с бродиран етикет в на лявата гърда.

Мъжко яке Eclipse One

149,99лв. с ДДС
Мъжко пролетно яке с реглан ръкави и ластични маншети в края. Релефна материя (памук и полиестер) с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко Бомбър Яке O1

159,99лв. с ДДС
Мъжки бомбър с двойно подплатен гръб и предница. Класическа по-къса кройка с високи рамене и стегнати маншети на ръкавите и долната част на колана. 100% “PROOF O1” ветроустойчива и водоустойчива материя. Моделът разполага с странични джобове и вътрешен такъв. Якето придава спортно елегантен стил.

Мъжко Зимно Яке O1

149,99лв. с ДДС
Мъжко зимно яке с дълбока качулка и двойно подплатени предница и гръб. Мемори материята е 100% водоустойчива и ветроустойчива - „PROOF 01“. Моделът разполага с два странични джоба с цип, два предни джоба на гърдите и вътрешен такъв. Фиксираните върви на качулката спомагат за по-доброто уплътняване и прилепване към главата. Ръкавите позволяват фиксиране по три различни начина. Маншетите разполагат и с допълнително подсилени дупки за палците тип ръкавица. Моделът разполага с бродиран етикет в на лявата гърда.

Мъжко яке O1

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко кожено яке Blvck One

210,00лв. с ДДС
Ватиран, двойно подплатен бомбър от основен плат – еко кожа с шарка. Видимата графитена част на подплатата е нежна и приятна на допир, така гарантираме пълен комфорт при носене. На гърба и гърдата се отразява черна бродерия допълваща цялостната визия. Ръкавите, яката както и долната част са завършени с еластичен щрик за по-голямо удобство и задържане на топлината в студените месеци. Горният слой на еко кожата напълно изолира вътрешността от вятър и дъжд. Лимитиран продукт от 1INMIND Series.

Мъжки Overshirt One Classics

119,00лв. с ДДС
Мъжка риза с класическа кройка създадена от 100% деним. Тик так закопчаване в предната част, джобовете и ръкавите. Малка бродерия със златен конец. Продукт от лимитирана серия.

Мъжко яке O1 Grey One

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка Grey One с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко яке O1 BK One

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка BK One с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко яке O1 SK One

139,99лв. с ДДС
Мъжка ветровка SK One с реглан ръкави и ластични маншети в края. Лека и релефна полиестерна материя с рипстоп технология на тъкане на плата. Предимството на този начин на тъкане е съотношението на здравина спрямо тегло на материята. Вътрешните шевове са обработени с бие, за допълнителна здравина и естетически вид. Моделът има компактни странични джобове с фини ципове. В напълно затворен вариант дълбоката качулка има по-висок борд в областта на устата. Леко и непромокаемо, подходящо за спорт и ежедневно носене.  Пластмасов лят цип и лого на гърдата.

Мъжко яке Winter One White

169,90лв. с ДДС
Мъжко зимно яке с ватирана подплата. Водоустойчиво и ветроустойчиво. Регулируема качулка, която може да се откача. Странични джобове с цип и дебели рипс ръкави. Състав: 100% полиестер.

Мъжко яке Winter One Red

169,90лв. с ДДС
Мъжко зимно яке с ватирана подплата. Водоустойчиво и ветроустойчиво. Регулируема качулка, която може да се откача. Странични джобове с цип и дебели рипс ръкави. Състав: 100% полиестер.

Мъжко яке Winter One Black

169,90лв. с ДДС
Мъжко зимно яке с ватирана подплата. Водоустойчиво и ветроустойчиво. Регулируема качулка, която може да се откача. Странични джобове с цип и дебели рипс ръкави. Състав: 100% полиестер.

Мъжко яке Black Hole

149,90лв. с ДДС
Мъжко яке тип бомбър с класическа ярко оранжева подплата. Продуктът притежава джобове за ръцете, вътрешен джоб и такъв на десния ръкав.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *