Мъжката суетност, в добрия смисъл на думата, със сигурност не е само мит, а доказан факт

В зависимост от начина на живот и изискванията на средата, на голяма част от мъжете е наложен елегантният стил на обличане – риза, сако, костюм. Има обаче една безспорна истина и тя е, че любимата комбинация от дрехи на всеки мъж е тениска и дънки.

Тя е тази, която носят вкъщи, на стадиона, в клуба или през уикенда и безспорно най-предпочитаната и обличана мъжка дреха е тениската, може би неосъзнат, но категоричен факт. Ето защо, правилният избор на мъжка тениска е много важен и поради тази причина, екипът на 1INMIND ще сподели с вас най-важното, което трябва да знаете, за да бъде този избор правилен.

На първо място е важно да изберете правилната кройка на тениската

Шевът, в горната част на тялото, трябва да свършва при извивката на рамото, ако пада след нея, тениската не е подходяща за вас или просто е нестандартен модел. Ако шевовете свършват преди извивката на рамото, то изберете по-големия размер. Дължината на ръкава, трябва да бъде до средата на бицепса, а свободният плат около бицепса, трябва да бъде поне 2-3 см. Разбира се има и изключения, когато говорим за вталени тениски или за тениски с по-голям размер, чиито дизайн е конкретно създаден да бъде по-свободен около тялото.

Ще разберете, че тениската е подходяща за вас, ако елегантно подчертава торса ви, без да бъде твърде широка или прекалено впита. Хванете плата от двете страни на торса с два пръста и ако резервата от всяка страна е около 5-6 сантиметра, това е вашата тениска. Последният важен елемент при избора на подходяща кройка е дължината на тениската.

Стандартите в това отношение са категорични, мъжката тениска трябва да достига до средата на ципа или няколко сантиметра под колана на дънките или панталона. В случай, че изберете модел, който не е стандартен, не забравяйте да се съобразите с височината си. При по-ниски хора, прекалено дългата тениска ще изглежда абсурдно, както и при мъже с по-висок ръст, прекалено късата дължина.

Защо е важна материята, от която е изработена тениската?

Нека не забравяме, че освен красота и уникален дизайн тениската трябва да бъде и удобна за носене. При всички модели в нашите колекции, дизайнерите на 1INMIND използват трика, конкретно разработени за нас. Единият вид е съставен от 100% памук, а другият от 95%памук и 5% ликра. Мъжките тениски, изработени от първия вид трико са меки и приятни за носене. Те са чудесен избор, както за горещите, така и за студените дни.

Недостатъкът на изцяло памучните тениски е, че при неправилно пране и съхранение, те се мачкат и могат да се свият, а също така имат нужда и от гладене. При втория вид трико, тези неудобства не съществуват. Тениските със съдържание на ликра са здрави и податливи на разтягане. Те са подходящи за хора с по-активен начин на живот, които нямат време за гладене и специални грижи за дрехите си. От тях изработваме и вталените си модели, които са предпочитани от активно спортуващи хора.

 

Разнообразието от модели, щампи и цветове гарантира, че всеки може да намери подходящата за него тениска. Екипът на 1INMIND се старае всяка колекция, която създава да бъде оригинална и запомняща се. Ние държим на това, всеки който се докосне до нашите дрехи, да се почувства уникален, но също и част от нашето семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.