Всяка дреха, която екипът на 1INMIND създава е въплъщение на уникалността и удобството

Именно следвайки този принцип ние разработихме нашата есенно-зимна колекция, с красноречивото име, “Young Chills”, изцяло в духа на urban културата. Градската среда налага определен стил на обличане, който в много случаи е некомфортен и нефункционален. Нашата нова колекция се роди от стремежа ни да обединим в едно практичността и стила, за да не се налага нашите клиенти да избират между едното и другото, а да намерят перфектната комбинация от двете.

Дизайните на облеклата са специално създадени, за да отговарят на изискванията наложени от градския живот. Материите, от които са изработени дрехите в новата ни колекция са адаптирани към променливите метеорологични условия, характерни за това време от годината като по този начин нашите клиенти получават не само комфорт при носене на дрехата, а и защита. Качествените платове, разработени специално за нашите нужди, са конкретно подбрани, за да носят неограничена свобода на движението.

Задължително условие при избора на материя за връхна дреха е да бъдат ветро и водоустойчиви

Долниците и суитчърите, които се използват предимно за активни физически дейности, са изградени от еластични влакна, които гарантират пълен комфорт, съобразен с динамичната природа на всеки вид спорт. Якетата или така наречените “бомбъри” са двупластови като външният слой представлява непромокаема “Memory” промазка, даваща защита при силен вятър и дъжд, докато вътрешният пласт е топлоизолираща вата, която се грижи за задържане на топлината на тялото при студено време. Плътните големи ципове, освен че осигуряват повече удобство при използване, също и спомагат за засилване здравината на дрехата.

Освен на комфорта при носене, екипът на 1INMIND, както винаги залага и на красотата при създаване на всяка една дреха

Всеки модел от новата колекция “Young Chills” ще бъде пуснат в лимитирана серия, защото ние държим нашите клиенти да се отличават и да усещат уникалността на това да бъдат част от нашето семейство. Преобладаваща отново ще бъде тъмната гама от цветове, но за разлика от преди, в “Young Chills” ние сме включили и няколко впечатляващи цветни модела , които със сигурност ще привлекат вашето внимание. Нашите топ модели отново ще бъдат част от новата колекция, но вече подобрени и усъвършенствани. Освен специалните материи, с помощта на дизайнерите от нашия екип, бяха изработени и специфични кройки, които да съвместяват ежедневното със спортно-елегантното облекло.

Разбира се, основен акцент в дизайна на облеклата в “Young Chills” колекцията ще бъдат щампите. В стремежа си към използването, главно на естествени материали, при създаването на нашите облекла, в новата колекция въведохме в експлоатация нов вид печат, при който се използват екологични бои на водна основа. По този начин избягваме риска от алергична реакция при хора с по-голяма чувствителност към изкуствените материали. Освен новият вид печат, за поставяне на акценти върху облеклата въведохме и гумирани 3D материали, които правят дрехите уникални, каквато е и нашата основна цел.

“Young Chills” е това, от което всеки активен човек се нуждае, за да се чувства на мястото си в динамичната градска среда. Дизайнът на нашите модели е конкретно разработен, за да носи комфорт, където и да се намирате – в квартала, в парка, в метрото и навсякъде другаде. С нашата нова колекция вие ще усетите истинският дух на urban културата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.