Колко бързо минаха 3 години, а толкова неща се промениха през през това време. Една идея се превърна в начин на живот за нас, екипа на 1inmind и за хилядите, които я прегърнаха – в България и извън нея.

Това ни доведе до колекция номер 6 – urban вдъхновение с underground звучене, съчетани с непринудена елегантност. Продукт на безкомпромисен избор, както на материите, така и на моделиерите, които да ги разрежат 🙂 .

Точно тези избори са причина , настоящата ни колекция да носи името GROWTH . „Растеж” е синоним на много работа, но и на правилни избори, на търпение и толерантност, но и на твърдост в трудни моменти. Предизвикателство, което емоционално  ни обвърза с нашите дрехи, и знаем, че това е най-доброто, което сме правили до момента от създаването на 1INMIND .

Запазвайки стила ни по отношение на модерното си виждане за urban модата,  сега ви предлагаме повече цветове и актуализирана линия,  подчертавйки  тялото при много от моделите – заслуга на  колаборацията ни с дизайнера Мария Касабова, основател на модната марка MOYYA.

И не само това! Очакват ви не една, а  две нови марки, които ще допринесат за разнообразието в моделите и стиловете. Очаквайте скоро и дамските ни модели, които със сигурност ще са най-голямата изненада.

Но няма да издаваме повече! Искаме да благодарим на всички, които имаха едно на ум и участваха в разработването на тази колекция. За нас е чест да работим с такива професионалсти и вярваме, че и този път ще успеем да докажем, че България има място на световната urban streetwear сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.