Със сигурност поне веднъж си се сблъсквал с не леката задача да намериш подходящата дреха за летния сезон. Попадал ли си на тениски с интересни десени и щампи, но с дискомфортни материи или удобни, но със скучен дизайн? Е, ние също. Всеки от нас търси ОНАЗИ тениска – качествен и интересен модел, открояващ се от останалите.  Така дойде вдъхновението ни да създадем перфектните тениски за модерния градски мъж.

Ние от 1INMIND Original винаги мислим за нови начини да ти помогнем да изразиш своя стил, затова нашите дизайнери и технолози създадоха иновативната „Longline Free” технология, открояваща се с удължената си и леко вталена кройка. Екипът ни изработи и странични ципове, които не само придават нестандартна визия на дрехата, но и позволяват разширяване в талията, по този начин съчетавайки ексцентричност и удобство. Ръкавите са с дължина 2/4, но е помислено и за хората предпочитащипо-стандартни дължини. Така дойде идеята за регулируеми ръкави посредством еластан в долната им част.

За нас тениската не е просто тениска, тя е изкуство, обмислено до най-малкия детайл и вдъхновени от мисълта, че не всичко е такова, каквото изглежда, графичните дизайнери на 1INMIND Original създадоха NUCLEAR POWER TREE. Визията предизвиква първоначално усещане за природа, създавайки илюзията за корона на дърво. Вглеждайки се по-внимателно разбираш, че наблюдаваш облак от пепел, оформящ така наречения „nuclear mushroom“. Идеята да провокираме две противоположни чувства в един момент, е това, което ни прави различни.

Нашият подход е дързък, смел и енергичен и сме тук за да изградим ново усещане за модата.  Предизвикваме те да почувстваш истинската вълна от емоци и с нашите дрехи, вълна, която направи погледът ни реален и свързва хиляди urban войни из целия свят.

Бъди различен, бъди смел, бъди 1INMIND!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.