Къси панталони и тениска е безспорно любимата комбинация на всеки мъж

Колко къси обаче да бъдат късите гащи? Коя материя да изберем, за да бъдат удобни и стилни? Кога е подходящо да носим къси гащи и кога да ги избягваме? Как да избегнем визията на палави хлапета от началното училище? На тези и още много други въпроси ще намерите отговор в този компактен пътеводител, подготвен от екипа на 1INMIND специално за вас.

Късите гащи, както и всяко друго облекло имат история и първи път

Когато са се появили в полезрението на обикновения човек. За първи път те излизат от спортния салон като официално облекло на децата в началното училище. Може би все още има мъже, които смятат късите гащи за неподходящо облекло, но това съвсем не е така. Те навлизат в мъжката мода изненадващо по време на Първата и Втората световни войни, ставайки част от униформата на войниците. Странно, но факт, който служещите приели с голяма радост понеже късите гащи били изключително комфортно облекло за топлите месеци, сравнени с дългите войнишки панталони.

Има няколко основни правила кога изборът на къси гащи е подходящ. Първото, естествено е, да бъде топло, а второто да прецените дали носенето на тази дреха отговаря на средата в която се намирате. Например къси гащи и блейзър е подходяща комбинация, ако сме на Бермудите. Със сигурност обаче не можете да се появите на бизнес среща с къси гащи, освен ако не сте ексцентричен милионер, тогава е позволено.

При къси гащи, които не са предназначени за спорт, дължината трябва да бъде най-много 2-3 см над нивото на коляното, важно правило, което трябва да се спазва, за да избегнем ситуация, в която да изглеждаме нелепо. Прекалено дългите къси гащи не са добър избор за по-ниски хора, а и в крайна сметка трябва да са къси. Кройката също е важна, разбира се, затова изберете такава, подходяща за вашето телосложение.

Ако късите панталони са прекалено широки, могат да направят краката ви да изглеждат прекалено слаби

Това не е особено привлекателно. Въпреки, че доста мъже се харесват със силно впити по бедрата къси гащи, ви съветваме да не го правите. Не е секси. С изборът на цветовете, смело може да се експериментира, понеже късите гащи са неформално облекло, което предполага по-разкрепостена визия, но все пак синьото, черното и бялото си остават най-подходящия избор, ако търсим стилна визия.

Кои дрехи можем смело да комбинираме с къси гащи? Първият отговор несъмнено е тениска. Избирайки тази комбинация за вашето ежедневие през лятото със сигурност няма да сбъркате, а богатството на десени и цветове, ще ви предостави възможност различна визия всеки ден. Ако добавите към тениската и късите гащи, подходящо худи или бомбър, това ще допълни перфектно визията спортно елегантен стил. Освен тениската, може да комбинирате късите гащи и с подходяща спортна риза или поло тениска . Тази комбинация е чудесна за партита на плажа или среща край басейна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.