Мъжката тениска е неделима част от гардероба на всеки представител на силния пол

Нейният стандартен дизайн е познат на всички, но тениската има и друга страна, тази на издължения, леко широк силует, към изборът, на който трябва да се подхожда с изключително внимание. За да бъдем сигурни, че обличането на издължена тениска ще запази вашият перфектен стил непокътнат, ние от 1INMIND сме подготвили няколко прости съвета, които гарантират правилният ви избор.

В случай, че това е първият ви опит да стъпите на територията на издължените модели облекла, съветваме ви да стъпвате внимателно, защото границата между стилната издължена тениска, която се превръща в дреха подобна на рокля е много тънка.

Първото правило е да внимавате как комбинирате тениската с други дрехи

Например яке, суичър и други връхни облекла. Започнете с размер, който е малко по-дълъг от това, което по принцип обличате. Изпробвайте тази комбинация няколко пъти и ако се чувствате комфортно в нея, можете да преминете и към по-голяма дължина. Изборът на издължена тениска не е подходящ например за офиса, където се изисква по-формален стил на обличане. Бихте могли обаче да изберете комбинация от издължена риза и блейзър за фирменото парти например, там този избор би показал, че се чувствате добре в кожата си и не се притеснявате да заявите смело стила си.

При изборът на издължен модел дреха е много важно да я използвате за акцент, а не за цялостна визия. Никога не носете по едно и също време, издължена тениска, издължено широко палто и широки дънки например, защото в най-добрият случай ще изглеждате нелепо. Добро решение е да комбинирате дънки слим модел с издължена тениска, това гарантира, че ще запазите стилната си линия. Като при всеки друг аспект в мъжката мода спортно елегантен стил и тук не трябва да се прекалява, за да не изглеждате затрупани в излишно количество дрехи.

Цветът на издължената тениска също е много важен

В случая акцентът пада върху дизайна, така че оставете настрана ярките цветове и щампи и се придържайте към по-изчистените десени – черно, тъмно синьо, бяло. Друг важен момент е изборът на материя. По правило, памукът и синтетичните платове са най-подходящи за издължени модели дрехи, понеже са гъвкави и разтегливи. Простотата на модела също е от съществено значение, така че изберете гладки платове, вместо релефни, не забравяйте, че наблягаме върху дължината, а не върху материята.

Изчистеният дизайн, подходящият цвят и правилният десен на плата са гаранция, че сте поели правилната посока в избора на издължени модели дрехи. Фактът, че много изпълнители на музикалната сцена, предпочитат този тип облекла е достатъчно красноречив, но като допълнителен плюс приемаме и че това течение в модата продължава да бъде предпочитано и водещо от доста време насам.

Ние от  1INMIND, водени от световните тенденции, но и разчитайки на собственото си усещане за стил, създадохме за вас няколко лимитирани модела издължени тениски, които можете да намерите в нашия онлайн магазин за дрехи. Целта ни отново е да ви държим на върха на мъжката мода спортно елегантен стил, осигурявайки ви в същото време комфорт и удоволствие при носене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.