Някога отдавна, наравно с черните шапки, мешките и раираните дрехи, носенето на худи или суитчър веднага би ви причислило към криминалния контингент и хората биха се оглеждали във вас със съмнение и недоверие. С течение на времето обаче, худитата и суитчърите спират да бъдат емблема на престъпни и гневни хора и естествено преминават в ежедневието на добре облечения мъж. В тази статия, ние от 1INMIND, ще ви разкажем за худито и как то неусетно става част от мъжката мода спортно елегантен стил.

Доста преди да спечели името си като част от любимото облекло на престъпния свят, худито е било униформа на шампиони в спорта

Американска компания създаваща спортни облекла, твърди че е изработила първото худи някъде към 1930 г. Не е необходимо да бъдеш гений или велик изследовател в света на модата, за да се досетиш. че худито било създадено да поддържа топлината в тялото на атлетите и да ги държи сухи, при дъжд и лошо време. От тогава обаче, худито трайно излязло от света на спорта и се пренесло в хип-хоп културата, при скейтърите, сноубордистите, студентите и в много други сегменти на Urban културата. Носенето на худи и суитчър доказва една проста истина, че най-предпочитаните от мъжете облекла са родени от практичността и удобството. Худито предлага точно това – комфорт, практичност и удоволствие да го носиш.

Завръщането на худито е показателно, че спортните облекла трайно се настаняват в ежедневния живот на човека

Носенето на худи не е винаги начин да изкажем нашето виждане за света. Понякога като част от многопластово облекло то може да се приеме и като непретенциозно облекло. В зависимост от материята, худито може да бъде част от спортно елегантния вид на съвременния човек и да носи послание за бунтарство като в същото време дава топлина и комфорт. Комбинацията от худи върху тениска с обло деколте, палто, дънки и подходящи обувки ще даде на всеки мъж визия на елегантност с премерена небрежност.

И тук, както при всеки вид облекло, материята е много важна. Добре е да се придържате към избора на худи и суитчър изработени от естествени материи. Памукът отново доминира като гаранция за топлина и комфорт. При избора на вашата дреха е важно да решите какво послание искате да оставите в околните. Наличието на ципове дава по-спортен вид на дрехата, докато тяхната липса ви тласка повече към мъжката мода спортно елегантен стил. Добре подбраните худи и суитчър и гарантират модерна и стегната визия, което естествено премахва риска да изглеждате небрежни и немарливи, носейки този вид дреха. Също както и при тениските, и тук е важно да изберете точния размер, съобразявайки се с дължината на ръкавите, извивката на рамото и ширината в торса.

Ние в 1INMIND, създаваме нашите модели да бъдат разнообразни и уникални и носейки ги вие да се чувствате различни от масата. В нашия онлайн магазин за дрехи, можете да намерите различни модели худита и суитчъри, които да отговарят на вашето вътрешно усещане и посланието, което искате да отправите към света. Ние стоим зад името и качеството, което предлагаме и винаги сме тук да съдействаме на всеки да направи точният избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.