В началото на международния футбол стоя Южна Америка, която беше въплъщение на футбола и той и принадлежеше…

Този вид спорт беше роден през 1863г. . Спорт, който през годините се разрасна  в много повече за хората, които се присъединиха към него. Спорт, който събира заедно цели нации, империи и дори континенти. Спорт, който не само ги сближава, но и ги прави равни. Безбройните общности, които го подкрепят, са разнообразни, те се състоят от фенове от различни професии, с различно минало, доходи и начин на живот. През годината 1863 се роди религия – футболът. Религия, защото точно както в Гръцкия Пантеон,  има много богове – всички от които имат имена.

Pele, Maradona, Carlos Valderrama, Ronaldo Luís Nazário de Lima, Gabriel Batistuta, Ronaldinho, Messi

Те са хора като нас, но са отбелязали мястото си в историята, благодарение на забележителността и удивителността си, хипнотизиращи милиони хора с играта си. Pele, Maradona, Carlos Valderrama, Ronaldo Luís Nazário de Lima, Gabriel Batistuta, Ronaldinho, Messi, всички те са ни дали, а някои от които продължават и до този момент. Всеки един от тях е обогатил футбола с присъствието си.

Чрез движенията, уменията и стила си, те ни помагат да разберем красотата на този спорт и никога да не забравяме, че футболът не е просто състезание, на първо и най-важно място той е развлечение. Гореспоменатите имена не са написани случайно. Те всички притежават обща черта – не тяхната националност, нито външността им, нито факта, че са невероятни атлети и виртуози с топката. Тези легенди са част от дълъг лист с хора, които са участвали в най-стария футболен турнир за национални отбори – Copa América Centenario.

Ние от 1INMIND не можем да пренебрегнем факта, че тази година се навършват 100 години от основаването на турнира. Вдъхновени от историята и с поглед към бъдещето, ние предприехме трудната задача да създадем дреха, достойна да носи името „ COPA”. Заплетеният дизайн на нашата тениска е комбинация от славното минало и настоящата мода.

Избрахме най-финните, леки и здрави материи, които ще осигуряват комфорт и усещане за качество на този, който носи нашата COPA. За главен елемент избрахме символа, който олицетворява силен характер, значимост, кураж и най-важното – лидерство – капитанската лента на ръката, с цвят, символизиращ сила и класа. Нашето намерение беше да създадем дреха, която подбужда духовното удовлетворение и физическото удоволствие при носене.

COPA тениската е нашето дете и носи духа на дните, в които легенди като Пеле и Марадона бягаха по южноамериканските футболни игрища , преминаващи през някои от най-добрите играчи за времето си и тези спомени ни карат да чакаме с нетърпение 3 юни 2016г., когато ще имаме възможността да наблюдаваме героите на нашето време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *