Светът на Urban модата винаги е бил и ще бъде провокиран от много предизвикателства.

От марките зависи да се обединят и да поведат към революция – не само да се обличаме, но и да усещаме  модата по изцяло нов начин.

Това е една от нашите най-големи цели, да бъдем място за единствени по рода си дрехи в стил Urban във Великобритания. Ние непрекъснато се стремим да усъвършенстваме модата и да докажем колко иновативна може да бъде.

Нашият подход към модата е дързък, смел и енергичен. Ние сме тук за да изградим ново чувство за разбиране и нов начин за носене. Вместо да гледате нашите женски и мъжки худита и пуловери, ние ви предизвикваме да усетите истинската вълна от емоции и усещания с нашите дрехи, вълна, която свърза с нашата марка хиляди доволни клиенти.

Ние от 1INMIND се гордеем с факта, че вървим напред в бурния свят на модата и представяме нова дизайнерска ера и във Великобритания и в света. Благодарение на нашите доставки до целия свят, ти можеш да поръчаш всеки един наш продукт и да усетиш нуждата да бъдеш уникален и свързан с нас на друго ниво.

Непрестанно се стремим да ви дадем най-добрите материи и максимален комфорт с нашите продукти. Да направиш смело, неповторимо и минималистично изказване никога не е било лесно и единственият начин, по който можеш да го постигнеш, е като носиш нашите дизайнерски тениски, худита, анцузи и другите ни предложения.

Водени от инстинкта си, ние ще продължаваме да изграждаме моста към нова революция в модата и да храним душите на многото стилни и Urban ценители. Можеш лесно да станеш част от нашата общност и да започнеш да споделяш нашето виждане.

Всичко, което трябва да направиш е да се насочиш към магазина ни и да разгледаш нашите премиум продукти – сега вече намалени и с безплатна доставка до целия свят!

Готов ли си да се присъединиш към колектива?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.